Marka Rize, RİDEF’i İftarda Ağırladı

Marka Rize, RİDEF’i İftarda Ağırladı
Marka Rize Kültür Sanat ve Turizm Derneği, Ankara Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Başkanı Muammer Bostan ve Yönetimini iftar yemeğinde konuk etti.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş ile belediye başkanı ve sivil toplum örgütlerine ziyaretler gerçekleştirmek üzere Rize’ye gelen Ankara Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Başkanı Muammer Bostan ve yönetim kurulu üyeleri, iftar programında ise Gündoğdu Zaimoğlu Tesislerinde yer alan Nayla Et ve Balık Restorantta Marka Rize Kültür Sanat ve Turizm Derneği’nin misafiri oldu.

Ankara Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Başkanı Muammer Bostan, Rizelilerin Ankara’daki sesi olduklarını ifade ettiği açıklamasında, “Sayın Valimiz Erdoğan Bektaş’a nezaket ziyaretinde bulunmak ve çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek üzere yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber Rize’ye geldik. Yeni yönetimimizle birlikte ilk defa Rize’ye geldik ve 4 aylık süreçte yaptığımız faaliyetlerimizi Sayın Valimizle, Belediye Başkanımız, STK başkanlarımız ve kurum müdürlerimizle paylaştık. Önümüzdeki süreçte daha aktif daha faal bir Rize Federasyonu olacaktır. Ankara’daki Rizelilerin tek sesi Rize Federasyonu’dur  ve federasyonumuzun altındaki üye derneklerimizdir. Hep birlikte uyum içinde daha güzel işlere imza atacağız.” diye konuştu.

Ankara’da öğrenim gören Rizeli öğrencilere yönelik yardımlarının Ramazan boyunca da devam edeceklerini ifade ederek, eğitimden, sağlığa, gıdadan, sosyal yardımlaşmaya kadar Ankara’daki hemşehrilerine destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Bostan, Mübarek Ramazan Ayının havasını teneffüs ettikleri iftar sofrasında kendilerini ağırlayan Marka Rize Kültür Sanat ve Turizm Derneği Yönetimi ile Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu’na teşekkürlerini iletti.

marka-rize,-ridef’i-iftarda-agirladi-1.jpg

Marka Rize Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hüsnü Kemal Zaimoğlu, RİDEF Başkanı ve yönetimini Rize’de konuk etmekten onur duyduklarını ifade ederek, dernek olarak Rize’de yaşayan ve Rize’yi her platformda tanıtmaya çalışan kişiler olduklarını kaydetti.

RİDEF’in büyük projeler yaparak Rize’yi ülkeye ve Dünyaya tanıtıcı programlara imza attığını belirten Zaimoğlu, Marka Rize Kültür Sanat ve Turizm Derneği olarak Rize’nin tanıtımının yapılacağı tüm program ve etkinliklerde RİDEF’e maddi ve manevi destekçi olacaklarını kaydederek, kardeşlik ruhu içeriisnde Rize’yi ve Rizelileri tanıtmaya devam edeceklerini söyledi.

marka-rize,-ridef’i-iftarda-agirladi-2.jpgmarka-rize,-ridef’i-iftarda-agirladi-3.jpg