Mataracı'dan Jet Yalanlama

Mataracı'dan Jet Yalanlama
Anavatan Partisi Rize Eski İl Başkanı İşadamı Mustafa Mataracı, Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun listesinde yer aldığına ilişkin çıkan haberleri yalanladı.

Mataracı yaptığı yazılı açıklamada; Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun Rize Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili kendisinin de Bekaroğlu’nun listesinde yer aldığına dair bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek bu konuda ne kendisinin ne de Bekaroğlu’nun bir girişimde bulunmadığını kaydetti.

İşte Mataracı’nın o açıklaması: "Rize kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacı ile bugün bir yerel gazetede yayınlanan Syn Mehmet Bekaroğlu nun başkan adaylığı konusunda çıkan haberlerin içerisinde şahsımın adı geçmektedir. Buradan hareketle şahsıma yapılan değişik partilerden adaylık tekliflerinin gururumu okşadığını fakat böyle bir şeyi düşünmediğimi ifade etmek isterim. Yerel bir gazetede ve bazı internet sitelerinde şahsımın Syn Mehmet Bekaroğlu ile kontenjan adaylığı noktasında çıkan haberler gerçeği yansıtmamakla beraber! bu konuda ne şahsımın nede Syn Bekaroğlu'nun bir girişimi bulunmamaktadır! Kaldiki Demokrat Partide yenibir yapılanma, aday tespiti konularında ne Rize ili içerisinde nede Rize ili dışında hiç bir şekilde girişimim bulunmamaktadır. Bu bilgileri saygı değer Rize halkına bildirmeyi bir borç bilip yeni yılda Rize'mizin ve Ülkemizin huzurlu sağlıklı bir yıl geçirmesini temenni ederim."