Mehmet Kazdal'ı Binler Uğurladı

Mehmet Kazdal'ı Binler Uğurladı
Trabzon'un Yomra ilçesinde dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Saadet Partisi (SP) Rize İl Başkan Yardımcısı Akademi Eğitim Kurumları Yöneticisi Mehmet Kazdal bugün toprağa verildi.

Dün Trabzon'un Yomra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Saadet Partisi (SP) Rize İl Başkan Yardımcısı Akademi Eğitim Kurumları Yöneticisi Şuurlu Öğretmenler Derneği Rize Şube başkanı Mehmet Kazdal, binlerce seveninin katıldığı cenaze töreninin ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek’i dün Trabzon Havaalanı'ndan uğurladıktan sonra içinde İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu üyesi Hasan Uzun, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Azder’in de bulunduğu araçla Trabzon’un Yomra ilçesinde trafik kazası geçiren Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kazdal hayatını kaybetmişti. Kazdal için bugün doğum yeri olan Rize’nin Muradiye beldesinde cenaze namazı kılındı.

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-3.jpg

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı katılım yoğun olduğu için camide değil de okul bahçesinde kılındı. Binlerce kişinin katıldığı cenaze namazına Saadet Partili eski bakanlardan Şevket Kazan da katılırken, yaptığı konuşma sırasında duygulanarak gözyaşı döktü.

Merkeze bağlı Muradiye Beldesinde öğlen vakti düzenlenen cenaze törenine Kazdal'ın ailesi, yakınları, Vali Yardımcısı Şefik Akgöl, SP Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, Eski Adalet Bakanı Şevket Kazan, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kazan, burada yaptığı konuşmada, dünyada konuşan ibretin Kuran, susan ibretin ise ölüm olduğunu belirterek, ''İnsanlar doğunca ağlarken, bizler seviniyoruz. Ancak ölüm gelince arkalarından ağlıyoruz. Mehmet kardeşimin de arkasından ağlıyoruz. Onun ölümü hepimizi çok üzdü. O her şeyi ile Allah'ı çok seven biriydi. İnşallah cennetine kavuşacaktır'' dedi. Bu sırada Kazan gözyaşlarını tutamadı.

İl Müftüsü Yusuf Doğan tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından SP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, dua yaptırdı. Kazdal'ın cenazesi beldedeki aile mezarlığında defnedildi.

Cenaze namazını İl Müftüsü Yusuf Doğan kıldırırken, evli ve iki çocuk babası olan Kazdal namazın ardından Muradiye beldesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-16.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-2.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-4.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-5.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-6.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-7.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-8.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-12.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-1.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-11.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-14.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-17.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-18.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-19.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-10.jpg

mehmet-kazdal-cenaze-toreni-9.jpg

CENAZEYE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

İLGİLİ HABERİMİZ

Mehmet Kazdal Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti