Memur-Sen’den Genel Sekretere Ziyaret

Memur-Sen’den Genel Sekretere Ziyaret
Rize Memur-Sen İl Başkanı Resul Usta, beraberindeki heyetle birlikte Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Demiral’a ziyaretinde Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı, Eğitim Bir-Sen 1 ve 2 nolu şube Başkanları Seyfettin Afacanlar, Mustafa Türüt, Sağlık-Sen Şube Başkanı İsmail Yılmaz, Diyenet-Sen Şube Başkanı Recep Şafak, Büro Memur-Sen Şube Başkan Yardımcısı Seyit Ali Yılmaz, Enerji Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Abdulkadir Yavaşi, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Akın Nalkıran, Ulaştırma Memur-Sen İl Başkanı Sultan Taşçı da eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral, Ardahan ilinden Rize’ye atandığını kaydederek, “İnşaallah bundan sonra burada hizmetlerimize devam edeceğiz. Ekip çalışmasının önemli olduğunu ve birlikte çalışarak Rize’ye ve Rizeli vatandaşlarımıza, kaliteli ve daha iyi hizmetler sunmak için özveri ile çalışacağız.” dedi.

rize-memur-sen’den-genel-sekretere-ziyaret-1.jpg

Memur-Sen İl Başkanı Usta, Genel Sekreter Op. Dr. Demiral’a yeni görevinde başarılar diledi. Görüşmede, Memur-Sen İl Başkanlığı olarak sağlık hizmetleri konusunda yapılacak çalışma ve hizmetlere gerekli her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını belirtti.