Merve ile Mehmet Mutluluğa Demir Attı

Merve ile Mehmet Mutluluğa Demir Attı
TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan, yeğeni Mehmet Toptan’ın nikah ve düğün törenine katılarak nikah şahidi oldu.

Demir çelik, ağır metal ve inşaat sektörlerinde İzmir’de ticaret hayatını sürdüren Rizeli iş adamı Mehmet Toptan, nişanlısı Merve Altınsoy ile hayatını birleştirdi.

Songül ve Mustafa Toptan’ın oğlu Mehmet Toptan, Nurcihan Tekinsav ile Ahmet Altınsoy’un kızları Merve Altınsoy ile İzmir’de dünya evine girdi.

Levent Marina Aqua Marin’de düzenlenen nikah ve düğün törenine TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan ile eşi Saime Toptan, Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin, Ak Parti’den Rize Belediye Başkan Aday Adayı ve İstanbul Milletvekili Aday Adayı olan Köksal Toptan, Rizeli ünlü sanatçılar Davut Güloğlu, Mustafa Topaloğlu ve Murat Köse ile davetliler katıldı.

tbmm-eski-baskani-koksal-toptan,-yegeni-mehmet-toptan’in-nikah-ve-dugun-torenine-katilarak-nikah-sahidi-oldu.-foto-galeri.jpg

İzmir Show Band orkestrasının eşliğinde Ceren İron ve Ela Biçer’in birbirinden güzel şarkılarıyla startını verdiği gecede, Rizeli sanatçılar Güloğlu, Topaloğlu ve Köse’nin sevilen parçalarını seslendirmesi törene renk kattı. Davetliler, Güloğlu ve Köse’nin hareketli parçalarıyla da horon ederek eğlenceli saatleri geride bıraktı.

Yeğeni Mehmet Toptan’ın nikah şahitliğini yapan TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan, Merve ile Mehmet’in hayatlarında verebilecekleri en önemli karara hep birlikte tanıklık ettiklerini ifade ederek, dualarının genç çift için olması ve yüzlerinin hep gülerek hep mesut ve bahtiyar olmaları temennisinde bulundu. Toptan, ardından ömür boyu mutluluk dileyerek Evlilik Cüzdanı'nı gelin hanıma verdi.

Çiftin nikah şahitleri arasında ünlü sanatçılar Davut Güloğlu ile Mustafa Topaloğlu da yer aldı.