Meteoroloji'den Rize ve Artvin'e Uyarı

Meteoroloji'den Rize ve Artvin'e  Uyarı
Meteoroloji, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesiminde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek vatandaşlara uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu akşam (25 Ağustos 2023 Cuma) saat: 18.00’e kadar Rize çevreleri ve Artvin'in kıyı kesiminde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışların devam edeceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada, “Meteoroloji radarından alınan bilgiler ve yapılan son değerlendirmelere göre Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesiminde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bugün akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.