Metin Bıçakçı, Suçlamaları Reddetti

Metin Bıçakçı, Suçlamaları Reddetti
Makine Mühendisleri Odası Rize İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Eski Başkanı Metin Bıçakçı, mevcut başkan Orhan Başdemirci’nin suçlamaları ile iddialarını yalanladı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası Rize İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Orhan Başdemirci, oda adıyla sosyal medyada yer alan grubun kendileri ile hiçbir ilişiğinin bulunmadığını belirten yazılı açıklamada bulunarak Rize Makine Mühendisleri Odası Başkanı, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) İşletme ve Üretim Dairesi Başkanı Metin Bıçakçı hakkında bazı iddialarda ve suçlamalarda bulundu. Eski Başkan Bıçakçı, yazılı açıklamada bulunarak düzeltme yapılmadığı sürece ilgililer hakkında yasal işlem hakkının saklı olduğunu kaydetti.

Bıçakçı’nın açıklamasının tamamı şöyle:

“YALAN HABER

1-) MMO Trabzon bu gerçeği yansıtmayan yalan haberin içeriğinden bilginiz var mı? Varsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?. Haberin içeriğiyle alakalı gerekli tekzibi yaptırmazsanız sizde yalan haberin sonuçlarına ortak olacaksınız.

2-) MMO Trabzon, beni görevden aldınız da benim haberim mi yok? Yada görevim tamamlandıktan sonra adaylar belirlenmeden, hiç bir temayül yoklaması yapmadan bahsedilen kişiyi mi atadınız?

(Not:  Ben 8 dönem 16 yılda hiçbir dönem Rize İl Temsilciliği başkanlığına aday olmadım. Bu konu da herkes tarafından bilinmektedir.)

3-) MMO Trabzon, asansör kontrolleriyle ilişkin odayı zarara uğrattığım yönünde haber doğru ise neden gereğini yapmadınız? Eğer haber yanlış ise yasal haklarımı saklı tutarak tekzip etmenizi bekliyorum.

4-) Odaya kendi yakınımı işe almak için mücadele vermişim. Odaya idari görevli alımı için üniversite mezunu ve diğer iş tecrübesi şartları taşıyan  başvurulardan biri olan yakınımın başvurusunun Trabzon MMO Şubeye gönderilmesinde şu anki başkanın imzası yok mudur ? Madem uygun değildi niye imzalamıştır. Kaldı ki Odada bırakın 5. dereceden yakın olanları 1., 2. dereceden yakını olan birçok kişi çalışmakta olduğu bilindiği halde bu yalan haberi yapmaktaki amaç nedir?

5-) MMO Trabzon, Odayı kendi menfaetlerim için kullandığım haberi doğru ise neden göz yumdunuz? Hangi konularda odayı kendi menfaetlerim yönünde kullandım? Ayrıca 10 yıl yönetimde görev alan Orhan Başdemirci madem Odayı menfaatlerim yönünde kullandım, senin bu duruma destek vermen neden oldu? Senin menfaatlerin neydi?

Yukarıdaki sorulara tüm ilgililerin Şube ve merkez yöneticilerinin cevap vermesi gerekiyor sanırım! Gerekli düzeltme yapılmadığı sürece ilgililer hakkında yasal işlem hakkım saklıdır.”

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum