MHP, Çayeli ve Hemşin Adaylarını Açıkladı

MHP, Çayeli ve Hemşin Adaylarını Açıkladı
MHP, Rize’nin Çayeli ve Hemşin ilçe belediye başkan adaylarını belirledi. İşte MHP’nin Çayeli ve Hemşin’deki belediye başkan adayları:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Çayeli ve Hemşin ilçe belediye başkan adayları belli oldu.

MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz, yaptığı açıklamada 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Çayeli Belediye Başkan Adayı olarak Cihan Cihangir’i, Hemşin Belediye Başkan Adayı olarak ise Servet Güzey’i belirlediklerini açıkladı.

MHP’nin Çayeli Belediye Başkan Adayı Cihan Cihangir Kimdir?

cihan-cihangir.jpg1955 Yılında Çayeli'nde doğdu. İlk, Orta ve Lise Eğitimini Çayeli'nde tamamladı. KTÜ Temel Bilimler Fakültesi Matematik Mühendisliği Bülümünden 1979 Yılında mezun oldu. 1980 Yılında Çaykur Genel Müdürlüğünde çalışmaya başlamış, sırası ile Musadağı Çay Fabrikasında İşletme Amirliği, Sabuncular ve Pazar-Kirazlık Çay fabrikalarında Müdür Yardımcılığı, Derepazarı, Salarha, Melyat, Ambarlık, Gündoğdu, Cumhuriyet Çay Fabrikalarında ve Yüzüncü Yıl Çay Paketleme Fabrikasında Müdürlük, akabinde İdari ve Sosyal İşler ile Tarım Dairesi Başkanlıkları görevlerinde bulunmuştur. 15 Temmuz2012 yılında kendi isteği ile emekliye ayrılmış olup, o tarihten bu yana özel sektörde koordinatör olarak çalışmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

MHP’nin Hemşin Adayı Servet Güzey Kimdir?

servet-guzey.jpg

1960 yılında Rize’nin Hemşin İlçesi Bahar Mahallesinde doğdu.  Ankara Ticaret Lisesinden mezun oldu. Turizm otelcilik, restoran işletmeciliği alanlarında çalıştı. Köytür Holding muhasebe bölümünde veznedar ve finansman şefliği, Ankara Üniversitesi Tandoğan yerleşkesindeki sosyal tesislerde Muhasebe Müdürlüğü yaptı. Servet Güzey, Hemşinli emekli matematik öğretmeni Ferhan hanımla evli olup, 2 çocuk babasıdır.