Mhp Milletvekili Adayları 3 Koldan Çalışıyor

Mhp Milletvekili Adayları 3 Koldan Çalışıyor
MHP Rize Milletvekil Adayları üç ayrı koldan halkla bütünleşmeye devam ediyor.

Mhp Rize milletvekil adayı Serkan Birben İyidere İlçemizin Denizgören mahallesin de düzenlenen iftarda mahalle halkıyla bir araya geldi. Mhp Rize milletvekili adayı Semra Aksu yöresi olduğu Salarha bölgesinde çalışmalarına devam ederken ısrar üzerine yöredeki evlerden birine misafir oldu.

1-101.jpg

MHP Rize milletvekili adaylarından Av. Mehmet Can Tüfekçi ise Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu düzenlediği yemeğe katıldı.

İftarını Denizgören de açan Birben” 15 Temmuz gecesinde ki hain kalkışma teşebbüsünü yerle bir eden Liderimiz Devlet Bahçeli’nin çıkışı herkesin takdirini kazanmıştır. ”Demokrasinin ve seçilmiş hükümetin yanındayız” ifadeleri ile gönüllere taht kurmuş hain kuşatmayı yırtmıştır. Milletimizin teveccühüne mazhar olmuş bu çıkış “YENİKAPI” da ruh bulmuştur. Seçimler öncesinde “CUMHUR İTTİFAKI” ile beden kazanan bu yeni süreç iç ve dış düşmanların yüzüne bir şamar gibi patlamıştır.İttifakımıza bağlı kalmak adına verdiğimiz söz gereği; 24 Haziranda bir oyumuzu “Cumhurbaşkanlığında sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verirken inanıyorum ki milletimiz, milletvekilliğinde ÜÇ HİLALLİ MHP yi tercih edecektir”dedi.

211-005.jpg

Mhp Rize İl Başkanlığı koordinesinde 24 Haziran seçimleri için Mhp Rize 1.Sıra Milletvekili Adayı Serkan Birben ve Av. Mehmet Can Tüfekçi İyidere ilçesinde köy,mahalle,kahvehane ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken Av.Semra Aksu Salarha'da ev ziyaretlerine devam etti.

22-039.jpg