MHP Rize’de Adaylarını Terleterek Tanıtacak

MHP Rize’de Adaylarını Terleterek Tanıtacak
MHP’nin Rize Milletvekili Adaylarını kamuoyuna tanıtacağı toplantı, halkın adaylara istediği soruyu sorması ve adayların soruları cevaplamasıyla gerçekleştirilecek.

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, 7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Rize Milletvekili Adayları olan O.Cem Kazmaz, Ömer Öktem ve Erol Kabaoğlu’nu “Bizimle Yürü Rize” adlı aday tanıtım toplantısıyla kamuoyuna tanıtacaklarını açıkladı.

BİRBEN: UYGULAMA RİZE’DE İLK… HALK SORACAK, MHP ADAYLARI CEVAPLAYACAK

26 Nisan Pazar günü Saat:11.30’da İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısının Rize’de bir benzerinin olmadığını sözlerine ekleyen MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, aday tanıtım toplantısının yerel bir televizyon kanalından da yayınlanacağını ifade ederek, “MHP Rize Milletvekili adaylarımızı basının ve halkın önünde tanıtacağız. Aday tanıtım toplantımızda adaylarımız serbest kürsüde yer alacak ve isteyen istediği soruyu adaylarımıza soracak. Adaylarımız da kendilerine yöneltilen bu soruları cevaplayarak kendilerini anlatacaklar.” diye konuştu.

Birben, aday tanıtım toplantısına tüm Rize halkını davet ederek adaylara soru sormak isteyen herkesi ayrıca programa davet etti.