MHP'de Kazmaz ve Ekibinden Bakırcı'ya Tanışma Ziyareti

MHP'de Kazmaz ve Ekibinden Bakırcı'ya Tanışma Ziyareti
Rize’de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı görevine atanan Osman Cem Kazmaz, yeni Yönetim Kurulu'nu oluşturmasının ardından tanışma ziyaretlerine başladı.

MHP Genel Merkezi’nin aldığı bir karar ile MHP İl Başkanlığı görevine atanan İnşaat Yüksek Mühendisi Osman Cem Kazmaz, yeni MHP İl Yönetimini oluşturmasının ardından bugün tanışma ziyaretlerine başladı.

Kazmaz, beraberinde MHP Rize İl Başkan Yardımcısı Serkan Birben, MHP Rize İl Sekreteri Lale Parıltı ve İl Muhasibi Mustafa Alperen ile ilk ziyaretini Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya gerçekleştirdi. Bakırcı, MHP’li misafirlerini makamında ağırladı.

mhpde-kazmaz-ve-ekibinden-bakirciya-tanisma-ziyareti.jpg

Bakırcı burada yaptığı konuşmada, “Kişilerin kendi inandıkları düşünceleri ifade eden partilerde görev alması çok daha doğru olur. Bu düşünce ile yapılacak oluşumlar Türk siyasetine ve siyaset kurumuna katile getirecektir. Yeni oluşturduğunuz MHP İl Yönetimi baktığımızda MHP’nin Rize’de çıtayı yükselttiğini görüyoruz” dedi.

osman-cem-kazmaz-halil-bakirci.jpg

Kazmaz, aynı düşünce ile Rize İl Yönetimi'ni oluşturduklarını belirterek hedeflerinin MHP’nin Rize’deki çıtasını yükseltmek olduğunu söyledi. Kazmaz, ayrıca oluşturulan yeni yönetim kurulu ile Rize Belediyesi Meclisi’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir Meclis Üyesi bulunduğunu hatırlattı.

Bakırcı, MHP’li misafirlerine Belediye Blokları ile hayata geçirmeyi planladığı proje ile ilgili bilgiler vererek Yüksek İnşaat Mühendisi olan Kazmaz ile fikir paylaşımı yaptı.