MHP'liler Fındıklı'da Stres Attı

MHP'liler Fındıklı'da Stres Attı
Rize'de 700 MHP'li “7 Haziran akşamının provasını yapıyoruz” diyerek yoğun seçim temposu öncesi gönüllerince eğlenip moral depoladı.

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi çalışmalarına iddialı başlayan MHP, Rize’den Milletvekili çıkartabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, partililer stres atma adına eğlence gecesinde bir araya geldi.

Yoğun bir çalışma temposuyla halkın desteğini arkasına almaya çalışan 1. Sıra Milletvekili adayı Osman Cem Kazmaz, MHP Rize İl Teşkilatının her ilçede açtığı seçim irtibat bürolarında partililerle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor.

mhpliler-findiklida-stres-atti-6.jpg

MHP Fındıklı Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği “İktidara Yürüyüş” gecesine yüzlerce partili katıldı. Fındıklı’da düzenlenen yemekli gece Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından konuşma yapan, Fındıklı ve Ardeşen Kadın Kolları Başkanı ile Rize İl Başkanı Serkan Birben, MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Ömer Ökten ve MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı O.Cem Kazmaz konuşma yaptı. Tüm başkanlar konuşmalarında iktidar olacaklarına inandıklarını kaydederek iktidar yolundaki inançlarına işaret etti.

mhpliler-findiklida-stres-atti-7.jpg

Salonu dolduran yaklaşık 700 partili “7 Haziran akşamının provasını yapıyoruz” diyerek yoğun seçim temposu öncesi gönüllerince eğlenip moral depoladılar. Pazarlı olan MHP İl Başkanı Serkan Birben tulumu duyunca kendini sahneye atıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar horon etti. MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben konuşmasında, “Allahın izni ile aynı horonun daha büyüğünü seçim akşamı Rize meydanında yapacağız. Bu seçimlerden Rize’den milletvekili çıkartacağımıza inancımız tamdır. Buradaki kalabalıktan da anlıyorum ki Fındıklı kararını vermiş. Bu muhteşem organizasyonu yapan Fındıklı kadın kollarına Teşkilatım adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

mhpliler-findiklida-stres-atti-2.jpg

Fındıklı merkezinde gündüz saatlerinde seçim çalışması yapan ve akşam düzenlenen organizasyona katılan O.Cem Kazmaz ise Fındıklı’lara inancının tam olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: “Fındıklı bugün bize bir kez daha gösterdi ki İktidar Yürüyüşümüz Fındıklı’dan başladı. Allah'ın izni ile Bağbuğ Alparslan Türkeş’in vasiyeti olan Rize’den Milletvekili Çıkartma sözünü bu seçimde yerine getireceğiz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

mhpliler-findiklida-stres-atti-3.jpg

Gecede konuşma yapan MHP 2. Sıra Milletvekili adayı Ömer Ökten ise “Buradaki kalabalık gösteriyor ki 7 Haziran’da AKP gidecek MHP gelecek. Önümüzdeki günlerde bizde Pazar ilçemizde bir organizasyon hazırlıyoruz. Bu salondaki herkesi o organizasyona davet ediyorum. Çıktığımız bu kutlu yolda yanımızda olduğunuz için teşekkür ederim. Allah Yar ve Yardımcımız olsun” dedi.

mhpliler-findiklida-stres-atti-4.jpgmhpliler-findiklida-stres-atti-5.jpgmhpliler-findiklida-stres-atti-8.jpgmhpliler-findiklida-stres-atti-9.jpg

mhpliler-findiklida-stres-atti-9-001.jpgmhpliler-findiklida-stres-atti-10.jpg