Milletin Kararını Beğenmeyenlere Cevap Sandıkta Verilecek

Milletin Kararını Beğenmeyenlere Cevap Sandıkta Verilecek
CHP Adayı Keçeli, 7 Haziran’da milletin kararını beğenmeyip yeniden sandığa gönderenlere milletin cevabının daha ağır olacağını söyledi.

CHP Rize Milletvekili Adayı Av. Çetin Keçeli, Senoz Vadisinde birbiri peşi sıra yapılmakta olan HES’lerin ciddi tahribat meydana getirdiğini belirterek, CHP iktidarında her önüne gelenin kafasına göre HES yapmasına müsaade edilmeyeceğini, bu tür projelerde mutlaka doğal dengenin gözetileceğini ifade etti.

CHP Adayı Keçeli, önceki gün Çayeli Senoz Vadisinde HES inşaatlarını yerinde inceledikten sonra Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın köyü olan Çataldere ve Yeşiltepe’de vatandaşlarla sohbet etti. Keçeli, daha sonra Çayeli İlçe Stadındaki BAL ligi maçına giderek Çayelispor’a destek verdi.

k-002.jpg

İlk olarak Senoz Vadisinde yapılmakta olan HES inşaatlarında inceleme yapan Keçeli, mahkeme kararlarıyla iptal edilmesine rağmen inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, 500 metre mesafede iki tane HES olur mu; olmaz. Mahkeme kararlarına uyulması gerekiyor.” dedi.keceli1-hes-188x250.jpg

HES İNŞAATLARI YOLU MAHVETTİ, AKP HÜKÜMETİ SEYREDİYOR

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın köyü olan Çataldere’de vatandaşlarla sohbet eden Keçeli’ye Çataldere halkı, AKP hükümetini şikayet etti. HES inşaatları yüzünden tahrip olan köy yolunun yıllardır yapılmadığını belirten Çataldereliler, ayrıca 150 bin voltluk enerji nakil hatlarının evlerin, mahallelerin üzerinden geçirildiğini, bu durumun ölüm tehlikesi başta olmak üzere köy için büyük bir tehdit oluşturduğunu dile getirdi.

YEŞİLTEPE’DE SICAK KARŞILAMA

Buradaki incelemelerinin ardından Yeşiltepe Köyüne giden CHP Rize Milletvekili Adayı Av. Çetin Keçeli, köyde ilgi ile karşılandı. Eski arkadaşlarıyla Yeşiltepe’de hasret gideren Keçeli’ye Çayeli halkının ilgisi, 1 Kasım’da Rize’de sürpriz sonuçlar çıkabileceğinin göstergesi oldu.

ÇAYELİSPOR’A DESTEK

Senoz Vadisindeki temaslarının ardından Çayeli İlçe Stadında oynanan Çayelispor-Zağnosspor BAL Ligi maçını izleyen Keçeli, Çayelispor’a destek verdi. Karşılaşmayı heyecanla izleyen Çetin Keçeli, Çayelispor’un iyi mücadele ettiğini belirterek, üst liglerde yer almasını arzu ettiğini söyledi.

CHP İKTİDARA GELİYOR

Günün değerlendirmesini yapan CHP Rize Milletvekili Adayı Av. Çetin Keçeli, CHP’nin ülke genelinde hızlı bir yükseliş trendi yakaladığını, bunun sonucu olarak 1 Kasım’da iktidar olacaklarına inandığını belirterek, Rize’de de birinci parti olmayı hedeflediklerini söyledi. Keçeli, 7 Haziran’da milletin verdiği kararı beğenmeyip 1git kararını düzelt’ diyenlere milletin en güzel cevabı sandıkta vereceğini sözlerine ekledi.