Milletvekili Karal: Bir haftadır yollardayım, bir tane TOGG görmedim

Milletvekili Karal: Bir haftadır yollardayım, bir tane TOGG görmedim
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, memleketi Rize'nin de yer aldığı 9 il başkanlığını ziyaret etti. Karal, il ziyaretleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, seçimden önce açılışı yapılan TOGG fabrikasında 3 dakikada 1 banttan araba ineceğinin söylendiğini anımsatarak, “Bir haftadır aralıksız yollardayım. Seçimden önce milletimizin gözüne sokulan TOGG’umuzdan vallahi bir tane görmedim. Kutsal Nas’larımızı diline dolayan iktidara Hz. Peygamberin sözünü hatırlatıyorum: Bizi aldatan bizden değildir.“ dedi.

İstanbul Milletvekili Hasan Karal, Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesinde 9 ili kapsayan teşkilat buluşmaları programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bir haftadır Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Sinop ve Trabzon’da DEVA Partisi il başkanlıklarını ziyaret eden Karal, il başkanları, il yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek 2024 Yerel Seçimlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

“15 MİLLETVEKİLİMİZLE BİRLİKTE ÜLKEMİZİN DÖRT BİR YANINI İLMEK İLMEK DOKUYORUZ”

Ziyaretlerin çok verimli geçtiğini belirten Milletvekili Karal, 15 milletvekili ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanında tam kadro sahada olduklarını söyledi. Tüm illerden alınacak veriler ışığında yerel seçimin yol haritasının çizileceğini kaydeden Karal, “15 milletvekilimiz ile birlikte ülkemizin dört bir yanını ilmek ilmek dokuyoruz. Vatanımızın selameti, ülkemizin geleceği ve hak ettiği yere gelebilmesi için görev başındayız. DEVA Partisi olarak 2024 Yerel Seçimlerine tüm teşkilatımızın üstün gayreti ve azmiyle en iyi şekilde hazırlanmak ve aziz milletimizin bize verdiği demokratik denetim görevini ülkemizin dört bir yanında kararlılıkla yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

YEREL SEÇİMLERE İLİŞKİN KARAR TEŞKİLATLARIN GÖRÜŞLERİ ALINDIKTAN SONRA

Milletvekili Hasan Karal, sorumlu olduğu Orta ve Doğu Karadeniz bölgesindeki 9 ilin tüm sorun ve ihtiyaçlarının takipçisi olacağının ve bunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) gündemine taşıyacağının altını çizdi. 2014 Yerel Seçimlerine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Karal, “Yerel seçimler öncesinde hangi yöntemi belirleyeceğiz, hangi usul ve esaslarla yerel seçimlere gireceğiz konusunu henüz daha yetkili kurullarımızla konuşmadık, tartışmadık. DEVA Partisi olarak yerel seçimlerle ilgili hangi metodu, hangi yöntemi uygulayacağımıza teşkilatlarımızın görüşlerini aldıktan sonra karar vereceğiz.” ifadelerine yer verdi.

“BU ANLAYIŞLA ÜLKEMİZİN DÜZE ÇIKMASI MÜMKÜN DEĞİL. GİTTİKÇE DAHA ÇOK FAKİRLEŞİYORUZ”

Karal, 14 Mayıs seçimleri öncesi iktidarın verdiği sözlerin hiçbirini tutmadığını belirterek, milletin aldatıldığını söyledi. İktidarın büyük ortağı olan AK Parti'nin “Ne aldanan olacağız, ne aldatan olacağız” söyleminin bir geçerliliğinin kalmadığını sözlerine ekleyen Milletvekili Karal, şunları söyledi:

“Şu anda geldiğimiz nokta itibariyle tamamen aldatan konumuna gelmiş bir iktidar var. Bu anlayışıyla ülke yönetilmez. Bu anlayışla ülkemizin düze çıkması mümkün değil. Gittikçe daha çok fakirleşiyoruz. Seçimlerden önce petroller, doğalgaz bulunmuştu, milletin gözünün içine soka soka, TOGG denilen araçlarımız şehirlere gönderilmişti. Hepsi bizim için gurur verici adımlar ama nerede bu TOGG'lar? Bir haftadır aralıksız yollardayım. Seçimden önce milletimizin gözüne sokulan TOGG’umuzdan vallahi bir tane görmedim. TOGG unutuldu, TOGG bitti. Böyle vatandaşımızın oyunu alabilmek için her türlü numarayı çevirmeye yönelik olarak bir seçim dönemi geçirdik. Kutsal Nas’larımızı diline dolayan iktidara Hz. Peygamberin sözünü hatırlatıyorum: Bizi aldatan bizden değildir. Ama biz her ne olursa olsun DEVA Partisi olarak yılmayacağız, pes etmeyeceğiz. 15 milletvekilimiz ve tüm teşkilatımızla birlikte ülkemizi ilmek ilmek dokuyarak sorunların çözümü noktasında var gücümüzle çalışma gayreti içinde olacağız.”

deva-partisi-genel-baskan-yardimcisi-ve-istanbul-milletvekili-hasan-karal-karadeiz-illerini-ziyaret-etti-10.jpg

deva-partisi-genel-baskan-yardimcisi-ve-istanbul-milletvekili-hasan-karal-karadeiz-illerini-ziyaret-etti-9.jpg

deva-partisi-genel-baskan-yardimcisi-ve-istanbul-milletvekili-hasan-karal-karadeiz-illerini-ziyaret-etti-8.jpg

deva-partisi-genel-baskan-yardimcisi-ve-istanbul-milletvekili-hasan-karal-karadeiz-illerini-ziyaret-etti-7.jpg

deva-partisi-genel-baskan-yardimcisi-ve-istanbul-milletvekili-hasan-karal-karadeiz-illerini-ziyaret-etti-6.jpg

deva-partisi-genel-baskan-yardimcisi-ve-istanbul-milletvekili-hasan-karal-karadeiz-illerini-ziyaret-etti-5.jpg

deva-partisi-genel-baskan-yardimcisi-ve-istanbul-milletvekili-hasan-karal-karadeiz-illerini-ziyaret-etti-4.jpg

deva-partisi-genel-baskan-yardimcisi-ve-istanbul-milletvekili-hasan-karal-karadeiz-illerini-ziyaret-etti-3.jpg

deva-partisi-genel-baskan-yardimcisi-ve-istanbul-milletvekili-hasan-karal-karadeiz-illerini-ziyaret-etti-2.jpg

deva-partisi-genel-baskan-yardimcisi-ve-istanbul-milletvekili-hasan-karal-karadeiz-illerini-ziyaret-etti-1.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
30 Yorum