Milletvekili Karal'ın Rize'de Hızına Yetişilemiyor!

Milletvekili Karal'ın Rize'de Hızına Yetişilemiyor!
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın memleketi Rize’deki hızına yetişilemiyor. Rize'deki inceleme ve köy ziyaretlerini sürdüren Karal, kah bir orada kah bir başka yerde Rize’yi baştan sona dolaşıyor.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri  ve AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ile birlikte Rize'nin köylerini gezmeye ve vatandaşlarla buluşmaya devam eden Ak Parti Rize Milletvekili Hasan karal, ziyaret ve incelemeleri kapsamında Dörtyol Camidağı Köyü, Camidağı Çaykur Çay Fabrikası, Sütlüce Köyündeki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mavi Yemiş Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Camidağı Köyünün 90 yaşındaki muhtarı, Camidağı Merkez Kuran Kursu ve Dörtyol Köyü muhtarlığına ziyarette bulunarak hem vatandaşları dinledi hem de çalışmalar hakkında bilgi aldı.

hasan-karalin-rize-ziyaretleri-1.jpg

Ziyaret ve incelemeleri kapsamında ilk olarak Rize'nin Dörtyol Camidağı köyünü ziyaret eden Karal burada vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra Camidağı ÇAYKUR Çay Fabrikasına bir ziyaret gerçekleştirdi. Fabrika Müdürü Kemal Kılıçarslan'dan fabrikanın çalışma performansı hakkında detaylı bilgiler alan Karal, buradan Sütlüce köyüne geçti. Sütlüce Köyündeki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mavi Yemiş Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünü beraberindeki heyet ile ziyaret eden Karal, sürdürülen çalışmalar ve Rize'deki likapa ve mavi yemiş üretimi hakkında Mavi Yemiş Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mustafa Akbulut'tan brifing aldı. Rize Milletvekili Hasan Karal oluşturulan burada oluşturulan likapa bahçelerini gezerken, Rize için çaya destek amaçlı ürünlerin korunması ve geliştirilmesi için gerekli tüm desteğin sağlanacağını ifade etti.

hasan-karalin-rize-ziyaretleri-2.jpg

Araştırma Merkezindeki ziyaret ve incelemelerini tamamlayan Karal ve ekibi daha sonra Eski Camidağı muhtarı 90 yaşındaki Numan Sadıkoğlu'nu evinde ziyarette bulundu ve bölgedeki vatandaşlarla sohbet etti.

Köylerde karşılaşılan problemleri tek tek not alan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, bölgede yapımına başlanan ve tamamlanan çalışmaları inceledikten sonra Camidağı Merkez Kuran kursunu ziyaret ederek talebeler ile bir araya geldi. Karal, son olarak Dörtyol Köyü muhtarlığını ziyaret etti ve gün boyu alınan bilgilerin ve kaydedilen bilgi notlarının istişaresini yaptıktan sonra bölgeden ayrıldı.

hasan-karalin-rize-ziyaretleri-3.jpg

hasan-karalin-rize-ziyaretleri-4.jpg

hasan-karalin-rize-ziyaretleri-5.jpg

hasan-karalin-rize-ziyaretleri-6.jpg

hasan-karalin-rize-ziyaretleri-7.jpg