Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, Güneysu Spor Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, Güneysu Spor Lisesi Öğrencileriyle Buluştu
Olimpiyat ikincisi, dünya ve Avrupa şampiyonu Rıza Kayaalp, Rize’de kariyer günü programında Güneysu Spor Lisesi öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi.

2023 Avrupa Güreş Şampiyonası 17-23 Nisan tarihlerinde Hırvatistan'ın başkenti Zagreb’te düzenlenecek. Grekoromen Güreş Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Rize'de kamp yapıyor.

Rize’deki kampa katılan Milli Güreşçi Rıza Kayaalp ile Antrenör Şaban Donat, Güneysu Spor Lisesinde düzenlenen kariyer günü etkinliğine katıldı.

Kayaalp, öğrencilerle buluşmasında spor hayatındaki deneyimlerini paylaştı. Söyleşide öğrencilerin de sorularını cevaplandıran milli sporcu Kayaalp ve Antrenör Donat'a Rize İl Milli Eğitim Müdürü tarafından hediye takdiminde bulunuldu.

Emen, yaptığı açıklamada, öğrencilerin dünyaca ünlü bir sporcu ile tanışması ve başarılı güreşçiden edindikleri bilgilerin çok kıymetli olduğunu dile getirirken, bu imkânı onlara sağladığı için Milli Güreşçi Rıza Kayaalp ve Antrenörü Şaban Donat’a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

milli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-2.jpgmilli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-3.jpgmilli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-4.jpgmilli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-5.jpgmilli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-6.jpgmilli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-7.jpgmilli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-8.jpgmilli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-9.jpgmilli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-10.jpgmilli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-11.jpgmilli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-1.jpgmilli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-12.jpgmilli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-13.jpgmilli-gurescimiz-riza-kayaalp-ve-antrenoru-saban-donat-guneysu-spor-lisesine-konuk-oldu-14.jpgibrahim-turut-manset-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum