Milli İttifak Rize Adaylarından Esnaf Ziyaretleri

Milli İttifak Rize Adaylarından Esnaf Ziyaretleri
7 Haziran Genel Seçimleri için birleşen Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) desteklediği Milli İttifak Rize Milletvekili adayları, şehir merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti.

7 Haziran Genel Seçimleri için birleşen Saadet Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) desteklediği Milli İttifak Rize Milletvekili adayları Salih Uzun, Ömer Faruk Balcı ve Şaban Ali Dilsiz, Rize şehir merkezinde bulunan snafları ziyaret ederek, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istedi.

milli-ittifak-rize-adaylari-secim-turunda-(1)-001.jpg

Kent merkezinde esnafları teker teker gezen Milli İttifak Rize Milletvekili Adayları, esnafların sorunlarını dinledi, esnaflardan partileri için oy istedi ve esnafın kendi dönemlerinde daha rahat olacaklarını dile getirdi. Esnafların ilgi gösterdiği Milli İttifak Rize Milletvekili Adayları, seçilmeleri durumunda yapacakları icraatları anlattı.

milli-ittifak-rize-adaylari-secim-turunda-(7).jpg

Rize’nin geçiminin çay üzerine kurulduğunu ve çayın Rize  için olmazsa olmazı olduğunu hatırlatan Milli İttifak Rize 1. Sıra adayı Salih Uzun, çayın gerçek değerini Saadet Partisi iktidarında Merhum Erbakan ile gördüğünü ve Çaykur tarihinde yaş çaya en iyi zammı Saadet Partisi’nin verdiğini ifade ederek, yaş çayın gerçek değerine yine Saadet Partisi’nin yer aldığı Milli İttifak  döneminde ulaşacağını kaydetti.

milli-ittifak-rize-adaylari-secim-turunda-(6)-001.jpg

Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan döneminde esnafın durumu ile şu anki esnafın durumu arasındaki kıyaslamalarda da bulunan Uzun, ülkenin yeniden refaha kavuşması için Saadet Partisi’nin de yer aldığı Milli İttifak’ın mutlaka iktidar olması gerektiğini ve bunun için 7 Haziran’da vatandaşların oylarına talip olduklarını söyledi.

milli-ittifak-rize-adaylari-secim-turunda-(2).jpgmilli-ittifak-rize-adaylari-secim-turunda-(3).jpgmilli-ittifak-rize-adaylari-secim-turunda-(4).jpgmilli-ittifak-rize-adaylari-secim-turunda-(5).jpg