Milli Takıma Nevapark Dopingi!

Milli Takıma Nevapark Dopingi!
Rize’nin Ardeşen İlçesi Fırtına Deresi üzerinde kamp çalışmalarını sürdüren Rafting Milli Takım kafilesi için Nevapark’da Dünya Şampiyonası öncesi moral yemeği düzenlendi.

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu’na bağlı Rafting Milli Takımı, Ardeşen İlçesi Fırtına Deresi’nde Dünya Şampiyonası için kamp çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ekim ayı içinde Kosta Rica’da büyükler ve gençler kategorilerinde gerçekleştirilecek olan Dünya Rafting Şampiyonası’na katılmak üzere 18 sporcu ve 3 antrenör ile Fırtına Deresi’nde 20 günlük aday kamp sürecini geçirmekte olan Rafting Milli Takımı, İsmail Kahraman Kültür Merkezi altında bulunan Nevapark Kültür ve Eğlence  Merkezi’nde düzenlenen akşam yemeği ile moral depoladı.

untitled-3.20110716084013..jpg

Rafting As Başkanı Abdullah Kavaklı, İl Temsilcisi Fikret Yardımcı ile antrenörler Erdoğan Buçan, Sertan Doğan ve Savaş İzmirli başta olmak üzere Rafting Milli Takım kampında yer 18 sporcu, Nevapark’da Mehmet Emin Toprak ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğine katıldılar.

Düzenlenen yemekten memnun ayrılan Milli Takım kafilesi yemek dolayısıyla Nevapark yöneticilerine teşekkürlerini sunarken, Antrenör Sertan Doğan, Dünya Şampiyonası öncesi sürdürülen kamp çalışmasını günde çift idmanla yoğun bir şekilde devam ettirdiklerini belirterek, kamp sonrasında 7 büyük ve 7 genç sporcunun seçilerek şampiyona için düzenlenecek ikinci kamp dönemine katılacaklarını belirtti

Haber:Turgay Ayhan