Minder Aday Adaylarını Bir Araya Getirdi

Minder Aday Adaylarını Bir Araya Getirdi
Yaklaşık 15 yıldır Güneysu’ya hizmet eden Belediye Başkanı Ahmet Minder, ilçe teşkilatı ve belediye başkan aday adayları ile akşam yemeğinde buluştu.

Güneysu Sosyal Tesislerinde yapılan programa Güneysu Belediye Başkan Aday Adayları, Halil Turan, Ali Karslı, Rıfat Özer, Mustafa Murat Harman ve Ak Parti Güneysu ilçe teşkilatı katıldı. 
 
Güneysu Belediye Başkanı ve Rize Belediye Başkan Aday Adayı olan Ahmet Minder’in daveti ile yapılan kaynaşma toplantısı oldukça dostane görüntüler ile geçti.   

e.20131121103121.jpg

Programda söz alan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder; “ 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu yerel seçimlerin ne kadar önemli olduğunu gezi olaylarında gördük. Hükümetimizi ve Başbakanımızı yıpratmaya dönük muhaliflerin nasıl ülkeyi kaosa sürüklemek istediklerini tahmin edebilirsiniz. Zira hedefleri hükümeti parçalamak, ülkeyi siyasi istikrarsızlığa sürüklemek, ekonomik sıkıntılara sürüklemek bundan 15 yıl önce olduğu gibi dışarıda söz sahibi olmayan bir ülke konumuna getirmekti. Bu zihniyetlerin 2014 Mart ayında yapılacak olan seçimleri nasılda dört gözle beklediklerini de tahmin edebilirsiniz. Hedefleri seçimlerde hükümete meydan okumak olacaktır. Hedefleri ülkemizi üçüncü sınıf muamelesi gören ülkeler arasında görmektir. Biz Güneysu’dan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağından her ne koşulda olursa olsun ona desteğimizi vereceğimizi onu desteklememiz gerektiğinin bilinci içindeyiz. Bu bağlamda bu akşam burada Güneysu Ak Parti teşkilatı ve belediye başkan aday adayları hep beraber buluşarak istişare ediyoruz. Önümüzdeki seçimler öncesi Güneysu Belediye Başkanlığı için aday adayı olan bütün arkadaşlarımız birbirinden değerlidir. Hangi adayı Başbakanımız aday gösterirse diğerleri ona destek verecektir. Bende Güneysu’da 15 yıl görev yapan bir belediye başkanı olarak görev verilecek adayın her zaman yanında olacağım. İnşallah yine önümüzdeki seçimlerde başbakanımıza yakışan bir oy alacağımızı temenni ediyorum” diye konuştu.