Minder İddialı Konuştu

Minder İddialı Konuştu
Rize Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Minder sitemizi ziyaretinde, 30 Mart'ta Belediye başkanlığını almaya geldiğini söyledi.

Ahmet Minder ziyaretinde Haber sitemizin imtiyaz Sahibi Mustafa Köroğlu, Genel Yayın Yönetmeni Ali Köroğlu ve Engindere Mahallesi Muhtarı Mustafa Mavi ile  bir süre sohbet etti.

Ak Parti Rize Belediye Başkan Aday adayı, Güneysu İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Minder beraberinde çalışma arkadaşlarıyla birlikte, sitemizi ziyaretinde "15 yıla yaklaşan belediyecilik hizmetlerindeki  tecrübe, misyon ve vizyonuyla Rize'yi marka şehir yapmaya aday olduğunu belirtti.

01.20131120085302.jpg

Minder, Dünyada eşi benzeri az bulunan doğası, denizi, sahilleri, yaylaları, dağları, ormanları, şelaleleri, gölleri, tarihi köprü ve konaklarıyla ve bir günde yaşanan dört mevsim iklimiyle organik çayın ve çok sayıda ürünlerin başkenti olan, dünya lideri Başbakanımızın şehrini kendisine en layık marka bir şehir yapmak en büyük hedefi olduğunu söyledi. Başbakandan almış olduğu ilham ve tecrübelerimle bu istikamete doğrultusunda şehrime ve halkıma hizmet vermek için projeci, her branşta eğitimli vizyoner genç ve güçlü ekibimle Rize'ye hizmet kalitesini en yukarılara çıkarmak, Rize'yi değiştirmek ve dönüştürmek için aday adayı olduğunu belirten Minder, en önemli hedefinin Türkiye'nin en yüksek oyu ile seçilmiş bir belediye başkanı olmak olduğunu söyledi.

ali-koroglu.20131119212203.jpg

Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı imtiyaz sahibi Mustafa Köroğlu, Güneysu belediye Başkanı Ahmet Minder'e ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, aday adaylığı çalışmalarında üstün başarılar diledi.