Minder'den Ayar'a Veda Ziyareti

Minder'den Ayar'a Veda Ziyareti
Başbakanlık Müşavirliğine atanan Güneysu Belediyesi Eski Başkanı Ahmet Minder, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ı ziyaret etti.

15 yıl Güneysu'da Belediye Başkanlığı yapan ve 30 Mart seçimlerinde görevi Halil Turan'a devreden Ahmet Minder, başbakanlık müşavirliğine atanmasının ardından veda ziyaretlerine başladı. Minder, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ı makamında ziyaret etti.

Minder, ziyareti sırasında görevde bulunduğu süre içerinde kendisine verdiği destekten dolayı Ayar'a teşekkür ederek, "Başbakanımızın memleketi Güneysu'da 15 yıl görev yaptığım için büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Görev yaptığım süre boyunca hem partimiz hem de il başkanımız her zaman yanımızda olmuştur ve bizlere gereken desteği vermiştir. Buradan teşkilatımıza ve il başkanımıza görev sürem içerisinde bana gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim." dedi.

ahmet-minderden-hikmet-ayara-ziyaret.jpg

AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ise Minder'e, Güneysu'da yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek; " Ahmet beye Güneysu'da yaptığı hizmetlerden dolayı teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ederim. Görev süresi boyunca başarılı çalışmalar yapmış olan Ahmet bey'in başbakanlık müşavirliğine atanması bizi son derece sevindirmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim." ifadelerini kullandı