Minik Erdem’i Kaybettik

Minik Erdem’i Kaybettik
Beynindeki tümöre karşı yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki Erdem Kutanoğlu, bu akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Rize’nin Ardeşen ilçesinden Sevim ve Adem Kutanoğlu çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan 4 yaşındaki Erdem Kutanoğlu, beynindeki tümöre karşı uzun bir süre  verdiği yaşam mücadelesini bu akşam saatlerinde kaybetti. Erdem'in cenazesi yarın (Salı günü) Ardeşen'de defnedilecek.

erdem-kutanoglu-(14).jpg

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul’da özel bir hastanede beyninde tümör tespit edildiğinden ameliyat olan ve patoloji sonuçlarında tümörün kötü huylu çıkması sonrası tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yeniden ameliyat yapılmak üzere İstanbul’daki özel hastaneye sevk edilen Minik Erdem, tümörün tamamen beynini kaplaması sonucu ameliyata alınamamış ve tedavisine bir müddet burada devam edilmişti. Daha sonra Rize’ye gelen Minik Erdem, zaman zaman Rize’deki hastanelerde tedavi edildikten sonra taburcu edilmiş ve son olarak, dün, hastalığının nüksetmesi sonucu Ardeşen Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bugün akşam saat 17.00 sıralarında burada kalbi duran ve yapılan müdahalelere rağmen kalbi çalıştırılamayan Minik Erdem, verdiği yaşam mücadelesini böylece kaybetti.

erdem-kutanoglu-(12).jpg

CENAZE NAMAZI SALI GÜNÜ ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN ARDEŞEN’DE KILINACAK

Minik Erdem’in cenazesi yarın (Salı günü) Öğle Namazına müteakiben Ardeşen Merkez Camiinde kılındıktan sonra  Manganez Köyü’ndeki aile kabristanlığına defnedilecek.

erdem-kutanoglu-(7)-001.jpgerdem-kutanoglu-(3)-001.jpgerdem-kutanoglu-(6)-001.jpgerdem-kutanoglu-(1)-001.jpg

erdem-kutanoglu-(8)-001.jpgerdem-kutanoglu-(15).jpg

erdem-kutanoglu-(5)-001.jpgerdem-kutanoglu-(11).jpgerdem-kutanoglu-(4)-001.jpgerdem-kutanoglu-(2)-001.jpg

erdem-kutanoglu-(13).jpg