Modacı Demiray, 2024 Milano Moda Haftası’nda Türkiye’yi Temsil Eden Tek Türk Tasarımcı Olacak

Modacı Demiray, 2024 Milano Moda Haftası’nda Türkiye’yi Temsil Eden Tek Türk Tasarımcı Olacak
Moda dünyasının buluşma noktası Milano Moda Haftası, 21-25 Eylül tarihlerinde Barozzı Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Moda dünyasının buluşma noktası Milano Moda Haftası, 21-25 Eylül tarihlerinde Barozzı Sarayı'nda gerçekleştirilecek. Dünyaca tanınan pek çok modacının yeni tasarımlarını ve gelecek yılın ilkbahar, yaz koleksiyonlarının sergilendiği bu organizasyonda Türkiye'yi ünlü modacı Recep Demiray temsil edecek. Demiray, "Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle büyük bir organizasyonda ülkemi temsil edeceğim için çok gururlu ve mutlu hissediyorum" dedi.

Modacıların ve tasarımcıların bir araya geldiği bu global etkinlikte Recep Demiray da 15 yabancı mankenle defile yapacak. Milano'dan davet alan tek Türk moda tasarımcısı olduğunu söyleyen Demiray, "2024 yaz koleksiyonumu Milano moda haftasında tanıtacağım içini çok heyecanlıyım. Türkiye'den yalnızca ben çağrıldım. Cumhuriyetimizin 100. yılında böyle büyük bir organizasyonda bir Türk tasarımcısı olarak ülkemi temsil edeceğim için çok gururlu ve mutlu hissediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımda da her yıl farklı coğrafyalarda ülkemi temsil etmeyi hedefliyorum. Türk modası dünya markası olacak bir niteliğe sahip, çok kaliteli ve sıra dışı ürünler üretiyoruz. Her tasarım ayrı bir hikaye" diye konuştu.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.