Müdür Dert Yandı Rize Tümsiad Destek Sözü Verdi

Müdür Dert Yandı Rize Tümsiad Destek Sözü Verdi
TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil'den eksikliklerden dert yanan Çayeli Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine destek sözü...

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Çayeli Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yavuz Sultan Cerrah’ı ziyaretinde Müdür Cerrah kurumun eksiklerinden dert yanınca TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, eksikliklerin giderilmesi yönünde destek sözü verdi.

tumsiad-rize-subesinden-cayeli-ozurlu-bakim-ve-rehabilitasyon-merkezine-ziyaret-3.jpg

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil ve Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Serdar, Sadettin Türüt, İsmail Mollamahmutoğlu, Ahmet TÜRK ve Yusuf Akgün ile birlikte Çayeli Özürlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yavuz Sultan Cerrah’a makamında ziyarette bulundu. Şube Başkanı Abdulbaki Fil, göreve yeni atanan Yavuz Cerrah’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

tumsiad-rize-subesinden-cayeli-ozurlu-bakim-ve-rehabilitasyon-merkezine-ziyaret-1.jpg

Ziyarette Şube Başkanı Fil, TÜMSİAD Rize Şubesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “2013 yılı içerisinde 33 tane eğitim ve seminer gerçekleştirdik. 2013 yılı içerisinde yine 4. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini düzenleyeceğiz.” dedi. Açıklamaların ardından Başkan Fil, Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili bilgileri Yavuz Cerrah’tan aldı.

Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Cerrah ise, kurumun fiziki şartlarının şu an için uygun olmadığını ifade ederek rehabilte edilen çocuklarla gençlere daha iyi bir hizmet verebilmek için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Öngördükleri yapı olarak 2 katlı bahçeli bir yer çalışması içerisinde olduklarını ve çocukların bahçede rahatça ve bütün imkanlarını bulabileceği bir proje içerisinde olduklarını sözlerine ekleyen Cerrah, kurumun fiziki şartlarının haricinde eksik ihtiyaçları olduğunu belirtti. Başkan Fil ise TÜMSİAD Rize Şubesi olarak eksiklerin giderilmesi yönünde hazır olduklarını belirtti.

tumsiad-rize-subesinden-cayeli-ozurlu-bakim-ve-rehabilitasyon-merkezine-ziyaret-2.jpg

Görüşmelerin ardından Merkez Müdürü Yavuz Cerrah ve TÜMSİAD Rize Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Rehabilitasyon Merkezini gezerek hastalarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Yönetim Kurulu Üyeleri çocuklarla ilgilenerek onlarla hasbihalde bulundu.

Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinden sonra TÜMSİAD Rize Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayeli Merkezde Sevgi Yolu Derneği tarafından düzenlenen Hayır Kermesini ziyaret etti.

tumsiad-rize-subesinden-cayeli-ozurlu-bakim-ve-rehabilitasyon-merkezine-ziyaret-4.jpg