Müdür Yıldırım Başarılı Öğrencileri Kabul Etti

Müdür Yıldırım Başarılı Öğrencileri Kabul Etti
Şahikalı dereceli öğrencilerden Rize İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım’a ziyaret gerçekleştirildi.

Şahika Eğitim Kurumlarına bağlı Özel Kopuzlar Şahika Lisesi’nden Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)’de derece yapan öğrenciler ve TÜBİTAK Proje Yarışmasında ödül alan öğrenciler Rize İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Öğrenciler, Okul Müdürü İlhami Dülgeroğlu ve Müdür yardımcısı Salih Karataş ve okul öğretmenlerinden Ercan Yektaş nezaretinde ziyaret ettikleri Yıldırım'a YGS’de elde ettikleri başarılar, TÜBİTAK yarışmalarında elde ettikleri dereceler ve yaptıkları projeler hakkında bilgiler verdi.

sahikali-ogrencilerden-yildirim’a-ziyaret-1.jpg

 İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, öğrencileri dinledikten sonra bir açıklama yaparak, “1 Milyon 805 bin öğrencinin ter döktüğü YGS’de okulunuzdan Türkiye 136’ncısı çıkardınız. Benim gözümde okulunuzda YGS’de derece yapan tüm öğrenciler Türkiye birincisidir. TÜBİTAK yarışmalarındaki başarınız, elde ettiğiniz iki birincilik ve iki üçüncülükte emeği geçenleri yürekten kutluyorum. İlimizi eğitim ve diğer faaliyetlerde en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi görünce gururlanıyoruz.” dedi.

sahikali-ogrencilerden-yildirim’a-ziyaret-3.jpg

Okul Müdürü İlhami Dülgeroğlu da kendilerini kabul eden Yıldırım'a teşekkür ederek ilin eğitimine katkı sağlamak adına ellerinden gelenin en iyisini yapmayı hedeflediklerini söyledi. Ziyaret sonunda Yıldırım tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Yıldırım, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

sahikali-ogrencilerden-yildirim’a-ziyaret-5.jpg

sahikali-ogrencilerden-yildirim’a-ziyaret-4.jpg

sahikali-ogrencilerden-yildirim’a-ziyaret-2.jpg

Haber:Hızır İlyas Yıldırım