Müftü Yardımcısı Köseoğlu Rize Kur’an Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandı

Müftü Yardımcısı Köseoğlu Rize Kur’an Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandı
Kastamonu İl Müftü Yardımcısı Abdullah Köseoğlu, Rize'de yeni kurulan Kur'an Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne atandı. 2023'te Rize'den Kastamonu'ya atanan Köseoğlu, Türkiye'de ilk defa Rize'de faaliyete geçecek olan bu merkezin müdürlük görevini üstlenecek.

Rize İl Müftü Yardımcılığı görevini ifa ederken 2023 yılının ikinci yarısında Kastamonu İl Müftü Yardımcılığına atanan Abdullah Köseoğlu, Rize'de ilk defa Çayeli ilçesinde açılacak olan Kur'an Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandı.

Köseoğlu, yeni görevinde Çayeli'de hizmet verecek olan Rize Kur'an Eğitim Merkezi'nin 2024 yılında eğitim-öğretime başlaması ve işletilmesi için çalışmalara başlayacak.

Merkezin 2024 yılında eğitim-öğretime başlaması ve Rize'den sonra Ankara'da da benzer bir merkezin kurulmasının planlandığı öğrenildi.

Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Abdullah Köseoğlu'na yeni görevinde başarılar dilerken, geçtiğimiz yıl Ramazan ayında Rize'de hatimle teravih namazı kıldırması nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen teşekkür belgesini de takdim etti.

naci-cakmakci-ve-abdullah-koseoglu.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum