Müge ile Özcan Mutluluğa Evet Dedi

Müge ile Özcan Mutluluğa Evet Dedi
THY Uçuş Eğitim Başkanlığı Bilgi İşlem Destek Şefi Özcan Başer, bekarlığa veda ederek nişanlısı Müge Varlık ile mutluluğa imza attı.

Türk Hava Yolları (THY) Uçuş Eğitim Başkanlığı Bilgi İşlem Destek Şefi Özcan Başer, bekarlığa veda ederek nişanlısı moda tasarımcısı Müge Varlık ile mutluluk yemini ederek düzenlenen nikah ve düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

Geride bıraktığımız hafta sonu İzmit iline bağlı Başiskele’deki Mitza Cafe Restaurant’ta düzenlenen nikah ve düğün töreniyle evliliğe ilk adımı atan Zehra ve Selahattin Başer’in başarılı oğlu Özcan Başer ile Müjgan ve Ali Hikmet Varlık’ın güzel kızları Müge Varlık (Başer)’i bu mutlu günlerinde yüzlerce seveni yalnız bırakmayarak, mutluluklarının ilk anlarına tanıklık etti.

muge-varlik-ozcan-baser-dugun-toreni.jpg

Başiskele sahilinde denize nazır açık bir havada misafirlerine güzel bir anı yaşatmakla kalmayıp onların hoş vakitler geçirmesini sağlayan Mitza Cafe Restaurant’ta düzenlenen nikah ve düğün töreninde Başiskele Evlendirme Memurunun kıydığı nikahta Müge ile Özcan’ın nikah şahitliklerini ise Nida Şimşek, Canan Adıgüzel, İrfan Başer ve Cafer Keskin yaptı.

muge-varlik-ozcan-baser-dugun-toreni-(1).jpg

Çiftin mutluluklarının gözlerinden okunduğu düğün töreninde Mitza Cafe Restaurant solisti İkbal Şahin ve Saz Ekibi, seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla davetlilerin coşkulu bir şekilde eğlenmelerini sağlarken, damat Özcan Başer’in aslen Artvinli oluşundan dolayı düğünde bir gösteri sunan Artvin Halk Oyunları Ekibi bolca alkış aldı.

muge-varlik-ozcan-baser-dugun-toreni-(7).jpg

Onlarca Dilek Balonlarının uçurulduğu düğün töreninde Müge ve Özcan çifti ilk danslarını Özdemir Erdoğan’ın “Bana Ellerini Ver” şarkısıyla birlikte gerçekleştirdi. Yaş pasta kesiminin yanı sıra, davetlilerin gönüllerince eğlendiği gecede çeşitli oyunlar oynandı, davetlilere bolca ikramlarda bulunuldu.

muge-varlik-ozcan-baser-dugun-toreni-(10).jpg

Delta Dijital Fotoğrafçılık adına usta fotoğrafçı İbrahim Keser tarafından mutlulukları fotoğraflarla hatıralaştırılan Müge ve Özcan çifti balayı için ise düğün sonrası Bali’ye uçtu.

muge-varlik-ozcan-baser-dugun-toreni-dilek-balonu.jpg

muge-varlik-ozcan-baser-dugun-toreni-(3).jpg

muge-varlik-ozcan-baser-dugun-toreni-(4).jpg

muge-varlik-ozcan-baser-dugun-toreni-(5).jpg

muge-varlik-ozcan-baser-dugun-toreni-(6).jpg

muge-varlik-ozcan-baser-dugun-toreni-(8).jpg

muge-varlik-ozcan-baser-dugun-toreni-(9).jpg

muge-varlik-ozcan-baser-dugun-toreni-(11).jpg

muge-varlik-ozcan-baser-dugun-toreni-(12).jpg