Muhtar Şark'ın Cenazesi Pazartesi Günü Defnedilecek

Muhtar Şark'ın Cenazesi Pazartesi Günü Defnedilecek
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı, Seslidere Köyü/Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Şark (69), yarın (11 Aralık Pazartesi) Çayeli’de defnedilecek.

Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ahmet Şark'ın kardeşi, Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Seslidere Köyü/Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Şark’ın (69) cenazesi yarın (11 Aralık Pazartesi) Öğle Namazını müteakip Çayeli Eski Camiinde kılındıktan sonra Seslidere Köyü/Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Rize Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi de olan Mehmet Ali Şark için cenaze namazı öncesinde Çayeli Muhtarlar Derneğinde saat: 10.00’da tören düzenlenecek.

Muhtar Şark, dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesine kaldırılmış buradaki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.