Muşspor'da Değişiklik: Kadir Kar Ayrıldı, Kürşat Duymuş Görev Başına Geçti

Muşspor'da Değişiklik: Kadir Kar Ayrıldı, Kürşat Duymuş Görev Başına Geçti
TFF 3. Lig ekiplerinden Muş 1984 Muşspor, Rizeli Teknik Direktör Kadir Kar ile yollarını ayırdı. Kar'ın yerine ise Çaykur Rizespor'un eski futbolcularından Kürşat Duymuş, tam yetkili Futbol Şube Sorumlusu olarak göreve getirildi.

Rizeli Teknik Direktör Kadir Kar, sezonun ilk devresini Pazarspor'da tamamladıktan sonra devre arasında Muş 1984 Muşspor ile anlaşmıştı. Kar'ın yönetiminde Muş temsilcisi 6 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Son maçında İDAŞ Çatalcaspor'a 3-0 mağlup olan Muş 1984 Muşspor, Kar ile yollarını ayırma kararı aldı.

Çaykur Rizespor’un eski futbolcularından olan Muşlu Milli Futbolcu Kürşat Duymuş, Muş 1984 Muşspor'un yeni Futbol Şube Sorumlusu oldu. Başkan Nevzat Kaya'nın kararı ile göreve gelen Duymuş, Muş 1984 Muşspor'un kalan lig maçlarında başarıya ulaşması için çalışmalara başlayacak.

Muş 1984 Muşspor’dan yapılan açıklamada, “Kadir Kar Hocamız ile yollarımız ayrılmıştır. Takımımıza verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Başkanımız Nevzat Kaya’nın kararı ile Muşlu Milli Futbolcumuz Kürşat Duymuş’a tam yetkili Futbol Şube Sorumlusu olarak göreve getirilmiştir. Camiamıza Hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.