Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan Rize'ye Gelecek

Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan Rize'ye Gelecek
Rize Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Hasan Kiraz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan’ın bazı ziyaret ve programlara katılmak üzere Rize'ye geleceğini söyledi.

Rize Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Hasan Kiraz, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan başkanlığındaki heyetin 26 Mayıs Cuma günü Rize’ye gelerek bazı ziyaretlerde bulunup "İş Sağlığı ve Güvenliği Sektörel Toplantısı”na katılacağını ve söyledi.

Kiraz, Yıldırımhan ve beraberindeki heyetin ilk olarak SGK ve İŞKUR il yöneticileriyle “İl Yöneticileri İstişare Toplantısı”nda bir araya geleceğini ifade ederek toplantı sonrasında ise SGK İl Müdürlüğü Binasında 10.30’da basın toplantısı düzenleneceğini kaydetti.

Öğleden önce ve sonrasında inşaat işkolunda faaliyette bulunan meslek gruplarının şantiyelerine ziyaretlerde bulunacaklarını kaydeden Kiraz, şantiyede işçilerle öğlen yemeğinde bir araya geleceklerini ve saat: 14.30’da  inşaat sektörü temsilcileriyle “İş Sağlığı ve Sektörel Toplantısı”nın yapılacağını ifade etti.