Nil Joy Park Rize’de Hizmete Açıldı

Nil Joy Park Rize’de Hizmete Açıldı
Rize’nin en büyük ve kapsamlı softplay oyun alanı Nil&Joy Park Softplay Oyun ve Eğitim Atölyesi, Timya Outlet AVM’de açıldı.

Rize merkeze bağlı Yeniköy Mahallesinde bulunan Timya Outlet AVM’de hizmete açılan Nil Joy Park, 500 metrekarelik alanda kurulan oyun ve aktivite alanında 3-12 yaş çocukların zihinsel ve fiziksel aktiviteleri ile çocuklara güzel vakit geçirme imkanı sunuyor. Rize’nin en büyük softplay alanı, normal ve extrem roller kaydıraklar, kum havuzu, palmiye salıncak, küçük ve büyük trambolin oyuncak evlerle hizmete girdi.

İşletme sahibi Halit Duman, şehir hayatı ve Rize'nin aşırı yağış alması ile çocuklar için hijyenik, güvenli tam donanımlı oyun alanıyla çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimine katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi. Duman, ayrıca, 3 ve 8 yaş arası çocuklara eğlenceli zaman sunduklarını, zeka geliştirici ve eğlencenin zirvesi oyuncaklar, müzik odası ve oyun atölyesi ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatacaklarını söyledi.

Mini bateri setinden, ukulele gitarlara ve kapsamlı orgun bulunduğu müzik odasında el alıştırma ve çocukların ses, müzik ve enstrüman duyarlılığı keşfedeceklerini ifade eden Duman, çocukların kapalı alan en büyük barbie evi ile karşılaşacağını, hot wheels’in en büyük oyun grubu (140 araçlık otopark seti) ve extrem hot wheels parkurları ile eğlenceli zaman geçireceklerini belirtti.

nil-joy-park-rize.jpg

nil-joy-1.jpg

niljoy-2.jpg

merve-koroglu.jpg

niljoy-3.jpgniljoy-park-5.jpg

002-005.jpg

45-008.jpg

ahmet-topal-002.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.