Numan Kurtulmuş Rize'de olacak

Numan Kurtulmuş Rize'de olacak
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş bugün bazı açılışlarda bulunmak üzere Rize'ye geliyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş 2 günlük gezi ve açılışlarda bulunmak üzere bugün Rize'ye geliyor.

Kurtulmuş'un Rize programında bazı değişiklikler yapıldı.

Kurtulmuş 11.30'da İyidere Köprü''de partililer tarafından karşılanacak ve  Cuma Namazını eda etmek üzere Kendirli Belediyesi'ne geçecek.

Cuma Namazını Kendirli'de eda ettikten sonra Kendirli Belediyesi tarafından organize edilen sünnet şölenine katılacak olan Kurtulmuş buradaki MOBESE ve Çocuk Parkı'nın açılışını yapacak.

Kurtulmuş 15.30'da Rize Ticaret Borsası'nı ziyaret ettikten sonra aynı gün Saadet Partisi tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde saat:17.30'da gerçekleştirilecek ve Rize'deki sivil toplum örgütlerininde katılacağı Türkiye ve Rize gündeminin konuşulacağı “Türkiye’nin Geleceği, Anadolu’nun Gücü” konulu toplantıya katılacak.

KURTULMUŞ AYDER YAYLASI'NDA CANLI YAYINDA

Toplantı sonrasında Kurtulmuş ilimizde konaklamak için Ayder Yaylası'na geçecek ve Ayder Yaylası'nda 21.30'da Kaçkar TV'nin canlı yayın konuğu olacak.

Kurtulmuş Rize ziyaretinin 2. gününde Ayder Yaylası'nda basın mensuplarıyla bir araya gelecek ve gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulunacak daha sonra saat 14.00'da Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Rize Şubesi'nin açılış programına katıldıktan sonra ilimizden ayrılacak.

İLGİLİ HABERİMİZ:

https://www.olay53.com/haber/numan-kurtulmus-rizeye-geliyor-7056.htm