Öğrenciler Vali Çeber’e "Bir bakışı var, dersin Çarşamba da tatil" Pastası İkram Etti

Öğrenciler Vali Çeber’e "Bir bakışı var, dersin Çarşamba da tatil" Pastası İkram Etti
Rize'de 2 günlük tatilin ardından çarşamba gününün de tatil edilmesini isteyen öğrenciler, Vali Kemal Çeber’e bu isteklerinin yazılı olduğu yaş pasta ikram etti.

Rize Valisi Kemal Çeber, sosyal medya üzerinden kendisi ile iletişime geçerek görüşme talep eden öğrencileri geri çevirmedi. 2 günlük tatilin ardından çarşamba gününün de tatil edilmesini isteyen öğrenciler, Vali Çeber’e bu isteklerinin yazılı olduğu "Bir bakışı var, dersin Çarşamba da tatil" yaş pasta ikram etti.

Rize Valisi Kemal Çeber, kent merkezine 3 yıl aradan sonra yağan kar yağışı nedeniyle okulların tatil olması taleplerine dair sosyal medyadan paylaşımda bulunarak tatil kararını öğrencilerle birlikte alacağını ve öğrencilerin kar fotoğraflarını ve bulundukları yerdeki durumu kendisiyle paylaşmasını istemişti. Öğrencilerin yoğun mesajlarıyla karşılaşan Vali Çeber’in bu tutumu Vali öğrenci diyaloğundan ziyade abi kardeş, baba oğul mesajlarına dönüşürken Vali Çeber de kendisine gelen resmi bilgilerle sosyal medya vasıtasıyla öğrencilerden iletilen bilgi ve fotoğrafları birlikte değerlendirerek 10 ve 11 Şubat’ı kapsayan iki gün tatil kararı verdi.

Vali Çeber, bugün yaptığı paylaşımlarda ise yoğun buz ve muhtemel riskler nedeniyle tatilin bir gün daha uzatılması yönünde öğrencilerle birlikte karar vereceğini belirterek, tatil kararını öğrencilerle birlikte alacağını duyurdu. Vali Çeber paylaşımlarında “Belediye Başkanımız Rahmi Başkanım da sizi çok seviyor galiba... bu konuda şimdi arayıp birşeyler dedi... Birisi Başkanım diye arayıp beni mi kandırıyor sanki öğrencilerle konuşuyorum dedim::))” ve “valilik önünde tören alanımızda da kar çok ama kardan adam yok. Tören alanımızı yıkmamak kaydıyla kar eğlenceleri için alan müsait.” ifadelerine de yer verirken bir grup öğrenci sosyal medya üzerinden Vali Çeber’e görüşme talebinde bulundu.

Öğrenciler, Vali Çeber’in sosyal medyadaki “valilik önünde tören alanımızda da kar çok ama kardan adam yok.” Paylaşımı üzerine tören alanında kardan adam yaparken, burada Vali Çeber ile bir araya geldiler. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Çeber ardından öğrencilerle birlikte Valilik Toplantı Salonuna geçti.

İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’ın da eşlik ettiği ziyarette öğrenciler üzerinde "Bir bakışı var, dersin Çarşamba da tatil" yazılı pastayı Vali Çeber’e ikram etti.

Toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler hava muhalefeti ve yol şartlarının elverişsiz olduğunu Vali Çeber’e ileterek verilen kar tatilinin bir gün daha uzatılmasını talep ettiler. Sosyal Medyadan gönderilen aynı doğrultudaki talepleri ve ilgili kurum müdürlerinin değerlendirmelerini de dikkate alan Vali Çeber, ‘Yoğun buz ve muhtemel riskler nedeniyle ziyaretçi öğrencilerimle beraber, sizlerin iletmiş olduğunuz fotoğraf ve değerlendirmelerinizi inceleyerek Çarşamba günü de tatil kararını sizlerle birlikte alıyoruz.’ dedi.

Öğrenciler Vali Çeber’in samimi karşılamasından ötürü çok mutlu olduklarını dile getirerek kendisine teşekkür ettiler ve birlikte pastayı kestiler.

ogrenciler-vali-ceber’e--bir-bakisi-var,-dersin-carsamba-da-tatil-pastasi-ikram-etti-(5).jpgogrenciler-vali-ceber’e--bir-bakisi-var,-dersin-carsamba-da-tatil-pastasi-ikram-etti-(9).jpgogrenciler-vali-ceber’e--bir-bakisi-var,-dersin-carsamba-da-tatil-pastasi-ikram-etti-(7).jpgogrenciler-vali-ceber’e--bir-bakisi-var,-dersin-carsamba-da-tatil-pastasi-ikram-etti-(2).jpgogrenciler-vali-ceber’e--bir-bakisi-var,-dersin-carsamba-da-tatil-pastasi-ikram-etti-(1).jpgogrenciler-vali-ceber’e--bir-bakisi-var,-dersin-carsamba-da-tatil-pastasi-ikram-etti-(3).jpgogrenciler-vali-ceber’e--bir-bakisi-var,-dersin-carsamba-da-tatil-pastasi-ikram-etti-(8).jpgogrenciler-vali-ceber’e--bir-bakisi-var,-dersin-carsamba-da-tatil-pastasi-ikram-etti-(4).jpgogrenciler-vali-ceber’e--bir-bakisi-var,-dersin-carsamba-da-tatil-pastasi-ikram-etti-(6).jpg