Öksüz'den Akgül'e Uyarı

Öksüz'den Akgül'e Uyarı
Mhp Merkez İlçe Eski Başkanı Harun Öksüz, Belediye Başkan Adayı Zelkif Akgül'e böyle devam etmesi halinde yaklaşan yerel seçimleri de kaybedeceğini belirtti.

İşte Öksüz'ün yazılı basın açıklaması...

MHP’den Rize Belediye Başkan Adayı olan sayın Zelkif AKGÜL, yürütmekte olduğu seçim çalışmalarında artık “seçmenlere” hakaret etmeyi bırakmalı ve gerçek rakipleri olan diğer siyasi parti adaylarını muhatap almalıdır. Bu kural aslında, rakipleri ile demokratik bir yarış içerisinde olan ve “ortalama bir akıla” sahip olduğu varsayılan, her adayın bilmesi gereken ilk kuraldır.

Zelkif AKGÜL’ün ne şahsına, nede yürütmüş olduğu seçim çalışmalarına karşı olumsuz herhangi bir davranışta bulunmamış olmamıza rağmen, MHP Rize eski il Başkanımız sayın Zeki MAYİ başta olmak üzere şahsımı ve çalışma arkadaşlarımızı, adeta bir takıntı haline getirdiği yaptığı basın açıklamalarından görülmektedir. AKGÜL mesleği gereği bilmelidir ki, içerisinde bulunduğu bu durum sağlıklı bir ruh hali değildir ! İşine odaklanmaz ve böyle devam ederse, diğer adaylarla arasında ki mevcut mesafe daha da açılacak ve yaklaşan yerel seçimleri de kaybedecektir…

Zeki MAYİ başta olmak üzere şahsım ve çalışma arkadaşlarımızın “siyasi karnesi” görev süremiz içerisinde, Rizeli hemşehrilerimiz tarafından her platformda “yüksek takdir” alarak tescil edilmiştir. Siyasi literatürde Başbakanların ili olarak anılan Rize’de, MHP açısından böyle yüksek bir siyasi seviyeyi, üstelik anti demokratik yollarla göreve gelmiş kimselerin taşıması oldukça zordur. Bu nedenledir ki, AKGÜL ve mevcut çalışma arkadaşlarının, siyasi rakipleri yerine hala bizlerle “PARTİMİZDEN İHRAÇ EDİLEN KİŞİ VE TAYFASI” şeklinde açıklamalar yaparak siyasi polemik yürütmeye çalışmasını anlayabiliyoruz. Ancak her insan gibi bizimde sabrımızın bir sonu var. Ve  Akgül'ün bu sağlıksız ruh halinden dolayı, olası bir sağlık sorunu yaşaması yine en çok bizi üzecektir…

Özetle, üniversite mezunu bile olabilmiş Akgül’ü işine ve sorumluluğuna odaklanmaya, sağduyulu açıklamalar yapmaya davet ediyoruz.

Ayrıca, bu uyarı ve hatırlatmaları yapmamız gerektiği yönünde bizlerden talepte bulunan, siz değerli Rizeli hemşehrilerimizi de, göstermiş olduğunuz bu vefa nedeniyle bir kez daha, Zeki MAYİ başta olmak üzere şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına saygıyla selamlarım.

İLGİLİ HABERİMİZ

Zelkif Akgül Saygı İstedi