Zelkif Akgül Saygı İstedi

Zelkif Akgül Saygı İstedi
MHP Rize Belediye başkan Adayı Uzm. Dr. Zelkif Akgül, MHP Rize Teşkilatı’nın MHP haricindeki partilere oy vereceği iddiasına sert tepki gösterdi.

Yaklaşık 4 aydır gece-gündüz,yağmur çamur,kar-kış demeden ekibimizle çalışmaktayız. Bu çalışmanın ürünü olarak her geçen gün artan bir çoğunlukla hemşehrilerimizin desteği ile 30 Mart günü sandıktan Belediye Başkanlığını alarak çıkacağız. Bu verdiğimiz çalışmayı çekemeyen ve başarımızı istemeyen(ki bunu medya da açık seçik ifade etmekteler) gerek partimizden ihraç edilmiş olan ve  onun birkaç tayfası ile gerekse dışardan ithal olarak getirilen bir adayın kendisini bağımsız diye adlandıran ekibinden bazı üyeler Rize`de sokak aralarında, izbe karanlık köşelerde MHP nin ve adayının başka birilerini destekleyeceklerini ifade etmekteler. Bunları söylemek en hafif ifade ile saygısızlıktır.

Kendisini ülkücü ve MHP li olarak tanımlayan,(ÖZELLİKLE PARTİMİZDEN İHRAÇ EDİLEN KİŞİ VE TAYFASI) hiçbir kimsenin yapamayacağı bir seviyesizlik ile partimize ve emeğimize saldıran mihraklar ve kendisini bağımlı- bağımsız siyaseti arasında dalgalandıran kerameti kendinden menkul kişiler ile pkk çadırlarında destek görüntüleri vermekten kaçınmayan, imralı canisinin çağrılarına övgüler düzen bir zihniyete destek vereceğini iddia edebilenler, sayın il başkanımızın kendilerine yakıştırdığı tüm sıfatları hak etmektedirler. Sizin gibilerin , benim ve ekibimin 4 aydır yaptığı çalışmaya bu denli saygısızca saldırmanız karşısında halk ne diyor biliyormusunuz.İşte size cevabı; `yahu siz şimdi MHP Rize Beldiye Başkan Adayı  ve MHP nin bazı odaklara destek vereceğini söylüyorsunuz ama bu adamlar halen gece gündüz hiç durmadan çalışıyorlar, her hafta genel merkezden, genel başkan yardımcıları,milletvekilleri,grup başkan vekilleri ve MKYK üyeleri Rize ye destek için gelmekte,  ya siz çok zeka içeriği dar bir kişisiniz  ya da çok kötü niyetli planlar içindesiniz.Bu adamlar Rize de doğdu ve Rize de yaşıyor.Sizlerden iyi tanıyoruz onları.Bu yaptığınız emeğe saygısızlıktır.Hırsızlık yapma girişiminden farksızdır.Lütfen biraz saygı...`

Halkımızın MHP ye ve ekibimize göstermiş olduğu güven ve teveccüh için çok teşekkür ediyoruz.Bu teveccüh inşallah hayırlısı ile 30 Mart ta sandıkta oy olarak bize dönecek ve bu mihraklar için en güzel cevap olacaktır.

Zelkif Akgül / Mhp Rize Belediye Başkan Adayı