Okullararası Basketbol Grup Müsabakaları Rize’de Başladı

Okullararası Basketbol Grup Müsabakaları Rize’de Başladı
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Basketbol Gençler (kız-erkek) Grup Müsabakaları, 12 ilden 200 sporcunun katılımı ile Rize’de başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı, Okulsporları 2016-2017 sezonu faaliyet programında yer alan ve 14-17 Ocak 2017 tarihleri arasında Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Basketbol Gençler (kız-erkek) Grup Müsabakaları, 12 ilden 200 sporcunun katılımı ile Rize’de gerçekleştiriliyor.

Açılış seremonisinin Yenişehir Spor Salonunda gerçekleştirildiği Gençler Basketbol Müsabakaları, Erkeklerde 12, Bayanlarda 5 İl takımının katılımıyla 4 gün boyunca Rize Yenişehir ve Güneysu Spor Salonlarında gerçekleştirilecek.

okullararasi-basketbol-grup-musabakalari-rize’de-basladi-(7).jpg

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, müsabakaların açılış töreninde yaptığı konuşmasında “Ülkemizin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine birçok ilimizden gelen takımları Rize’de misafir etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu tür organizasyonlar ülkemizdeki kardeşlik ve birlik duygularının pekişmesi için çok önem arz ediyor. Her zaman dediğimiz gibi bu organizasyon sonunda kazanan dostluk olsun. “ dedi.

4 gün sürecek organizasyonlar sonunda dereceye girecek takımlar Türkiye Yarıfinallerine yükselerek Okullarını ve İllerini yapılacak olan müsabakalarda temsil edecekler.

okullararasi-basketbol-grup-musabakalari-rize’de-basladi-(1).jpgokullararasi-basketbol-grup-musabakalari-rize’de-basladi-(2).jpgokullararasi-basketbol-grup-musabakalari-rize’de-basladi-(3).jpgokullararasi-basketbol-grup-musabakalari-rize’de-basladi-(4).jpg

okullararasi-basketbol-grup-musabakalari-rize’de-basladi-(5).jpgokullararasi-basketbol-grup-musabakalari-rize’de-basladi-(6).jpgokullararasi-basketbol-grup-musabakalari-rize’de-basladi-(8).jpg