olay53’te Hediye Yağmuru Devam Ediyor

olay53’te Hediye Yağmuru Devam Ediyor
Ç.Rizespor’un Süper Lige doğru koştuğu haftalarda olay53’ten de hediye yağmuru devam ediyor. İşte hediye edilecek 3 ödül...

olay53, 5 yıllık Süper Lig özlemini sona erdirmek üzere olan Ç.Rizespor’un bu sevincini taraftarıyla paylaşıyor. Bu amaçla Toprak Kuyumculuk'tan başlayan çeyrek altın ödüllü yarışmanın ardından olay53 bir kez daha yarışma düzenliyor...

olay53 ve sponsor firmalar Deva Optik, Nevapark Boyner ve Lee Wrangler işbirliğinde düzenlenen yarışmada hediyeler sahiplerini bekliyor...

Ç.Rizespor’un 2012-2013 futbol sezonunda PTT 1.Lige veda ederek Süper Lige yükselmesine sayılı günler kala Deva Optik, Nevapark Boyner ve Lee Wrangler tarafından Ç.Rizespor’un PTT 1.Ligdeki son golünü (VEDA GOLÜ) atacak oyuncuyu doğru tahmin edecek toplam 3 kişiye çeşitli hediyeler verilecek.

İŞTE YARIŞMADA VERİLECEK HEDİYELER

DEVA OPTİK'TEN SARAR MARKA GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

NEVAPARK BOYNER'DEN 150 TL.'LİK ALIŞVERİŞ ÇEKİ

LEE WRANGLER'DEN 150 TL.'LİK ALIŞVERİŞ ÇEKİ

İŞTE YARIŞMANIN ŞARTLARI

1- Ç.Rizespor’un PTT 1.Ligdeki son golünü atacak kişiyi tahmin etme yorumu sadece bu habere yorum olarak yapılacak. olay53’te yer alan diğer haberlere yapılacak tahminler (yorumlar) geçersiz sayılacak.

2- Yorumlar kesinlikle ad ve soyadla yapılacak. Bir kişi bir kez tahminde bulunabilecek. Ad ve soyadla yapılmayan yorumlar onaylanmış olsa dahi geçerli sayılmayacak.

3- Yorum olarak tahminde bulunacaklar cep telefon numaralarının son 4 rakamını yazmak zorunda. Ligin sona ermesinden sonra çekilecek kura ile ödül almaya hak kazanacak kişiler yorumda belirttikleri son 4 rakamlı telefondan bizimle irtibata geçmek zorunda. Farklı bir telefon numarasıyla irtibata geçecek olan ödül sahipleri ödül alma hakkını kaybedecek.

4- Ç.Rizespor’un 2012-2013 futbol sezonunda PTT 1.Ligdeki son golünü doğru tahminde bulunanlar arasında kura çekimi yapılacak. Kurada 1.hediye Deva Optik’ten, 2.hediye Nevapark Boyner’den ve 3. hediye Lee Wrangler’den olacak şekilde sıralanacak.

5- Yarışma ligin son karşılaşması olan Ç.Rizespor – 1461 Trabzon maçının başlamasına 5 dakika kala sona erecektir.

6- Yarışma sonunda çekilecek kurada 3 asıl, 3’te yedek talihli belirlenecek.

7- Eğer Ç.Rizespor adına son golü rakip takımın oyuncusu kendi kalesine atarsa Ç.Rizesporlu oyuncunun son golü Ç.Rizespor’un PTT 1.Lige VEDA GOLÜ olarak kabul edilecek.