Ölümüyle Rize'yi Yasa Boğan Nurullah Köse'yi Binler Uğurladı VİDEO İZLE

Ölümüyle Rize'yi Yasa Boğan Nurullah Köse'yi Binler Uğurladı VİDEO İZLE
Kalp ameliyatı sırasında dün genç yaşta hayatını kaybeden Rize Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personeli Nurullah Köse (36), binlerce seveninin gözyaşları arasında dualar eşliğinde ebediyete uğurlandı.

Aort damarında genişleme olması sebebiyle dün RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açık kalp ameliyatı olan ve ameliyatın ardından yapılan tüm müdahaleye rağmen 36 yaşında hayatını kaybeden Rize Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personeli Nurullah Köse için Rize merkez Düzköy Köyünde Cenaze Töreni düzenlendi.

Düzköy Köyünün tarihine geçen bir kalabalıkta binlerce seveninin gözyaşları ve dualarıyla ebediyete uğurlanan Nurullah Köse’nin cenaze törenine, Köse’nin Rize Valiliğinde görev yaptığı dönemlerde Rize Valisi olarak görev yapan son 3 vali de çelenk gönderdi.

Rize Valisi Ersin Yazıcı törene bizzat katılırken cenazede ayrıca çelengi de yer aldı. Vali Yazıcı’dan önce Rize Valisi olarak görevde bulunan Nurullah Çakır ve Çakır’dan önceki Rize Valisi şimdiki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu da cenazeye çelenk göndererek aileyi telefonla arayıp taziyelerini iletti ve başsağlığı dileğinde bulundu.

nurullah-kose-cenaze-duzkoy-rize.jpg

İkindi Namazına müteakiben Düzköy Köyünde düzenlenen cenaze törenine Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Vali Yardımcısı Mehmet Özer, Vali Yardımcısı İl Özel İdare Genel Sekreteri Şefik Aygöl, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Şakir Kurk, İl Göç İdaresi Müdürü Enes Tüfekçi, İl Mahalli İdareler Müdürü Muhammet Kalyoncu,  İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Valilik Özel Kalem Personeli, Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Genel Sekreteri Gafur Karali,  STK temsilcileri, daire amirleri ve binlerce seveni katıldı.

VALİ YAZICI: BEYFENDİ BİR KİŞİYİ KAYBETTİK, BÜYÜK BİR KAYIP

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Düzköy Köyündeki cenaze namazı öncesinde Nurullah Köse’nin eşi ve ailesinin acısını paylaşarak başsağlığı dileğinde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, Nurullah Köse’nin kişiliğiyle tam bir beyefendi olduğunu ifade etti ve büyük bir kayıp olduğunu kaydederek, “Nurullah kardeşimiz işini düzgün yapan, titiz çalışan, çevresiyle de gayet uyumlu tam bir beyefendi. Beraber bir yıl çalıştık ve bir yıl boyunca ben hiçbir yanlışını, hiçbir hatasını görmedim. Efendiliğiyle, insanlığıyla, işiyle, her şeyiyle düzgün, etrafında sevilen, sayılan bir arkadaşımızdı, kardeşimizdi. Çok genç yaşta rahmetli oldu. Üzgünüz. Büyük bir kayıp ama biz inanan insanlar olarak takdir yüce rabbimizindir diyoruz. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Nurullah Köse’nin naaşı evin yanındaki aile kabristanlığına defnedildi.

Köse, evli ve iki kız çocuğu babasıydı.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize Valiliği Basın Personeli Nurullah Köse Hayatını Kaybetti

Nurullah Köse'de Geriye Kalan Kareler