Ömer Akmehmet Dua ve Gözyaşları Arasında Defnedildi

Ömer Akmehmet Dua ve Gözyaşları Arasında Defnedildi
Ölümüyle Rize'yi yasa boğan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor Eski İl Müdürü, Ç.Rizespor Yönetim Kurulu Eski Üyesi Ömer Akmehmet, dualar ve gözyaşları arasında Rize'de defnedildi.

Amansız hastalık sonucu hayatını kaybeden, uzun süre Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak görev  yapan ve teşkilatın duayen Müdürü olarak bilinen Ömer Akmehmet için Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törenin ardından Merhum Ömer Akmehmet, İkindi Namazına müteakiben Gülbahar Mahallesi'ndeki Gülbahar Hatun Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünde düzenlenen törene Rize Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan, Gençlik ve Spor Bakanlık Mensupları, İl Müdürleri, Gümrük ve Tekel Eski Bakanı Tuncay Mataracı, Rize Eski Milletvekili Ahmet Kabil, Siyasi Partilerin ve Sivil Toplum Örgütlerinin Başkan ve Temsilcileri,  Merhumun ailesi, sevenleri ve spor camiasından bir çok kişi katıldı.

omer-akmehmet-defnedildi-1.jpg

23 yıl boyunca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan Ömer Akmehmet anısına törende bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Cafer Küçükmustafa “ Ömer abimizle uzun yıllar birlikte çalışma şansını elde ettim. Kurum adına düzenlenen bu törende konuşma fırsatını bana verdiği için öncelikle İl Müdürüm Halil Pehlivan’a teşekkürlerimi sunuyorum. Hepimiz derin bir keder ve üzüntünün içeresindeyiz. Biliyorum ki burada toplanan siz dostlarımızın Ömer abimizle tatlı anıları bulunmaktadır. Yöneticilik yaptığı dönemlerde ve emekli olduktan sonrada biz Ömer abimize her zaman bir baba sıfatıyla yaklaştık. Uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalık sonucu hayata gözlerini yuman Ömer abimize Allah’tan rahmet diliyor, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bizler kendisini hiçbir zaman unutmayacağız “ diye konuştu.

omer-akmehmet-defnedildi-3.jpg

omer-akmehmet-defnedildi-4.jpg

Gümrük ve Tekel  Eski Bakanı Tuncay Mataracı konuşmasında “Çok değerli bir kardeşimizi son yolculuğuna uğurlamak için burada bir araya geldik. Kendisiyle çalışma fırsatını yakalamış biri olarak kendisin çok değerli olduğunu bir kez daha dile getirmek istiyorum. Başta kederli ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum” diye konuştu. Tören yapılan duaların ardından sona erdi.

omer-akmehmet-defnedildi-2.jpg

Gülbahar Hatun Camisinde yapılan törene ise; Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Spordan Sorumlu Eski Devlet Bakanı Ömer Faruk Özak, Gümrük ve Tekel Eski Bakanı Tuncay Mataracı, Spor Genel Müdür Yöneticileri, Kurum Müdürleri, Siyasi Partilerin ve Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları ve Temsilcileri, Merhumun sevenleri ve spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Ömer Akmehmet aynı yerde bulunan aile kabristanlığına göz yaşları arasında defnedildi.​

omer-akmehmet-defnedildi-5.jpg

omer-akmehmet-defnedildi-6.jpg

omer-akmehmet.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'nin Acı Kaybı! Ömer Akmehmet Hayatını kaybetti