Onkoloji Hastanesi İnşaatı Başladı

Onkoloji Hastanesi İnşaatı Başladı
Rize İlinde Üniversite Geliştirme Derneği tarafından yapılmakta olan Rize Onkoloji Hastanesi inşaat çalışmaları başladı.

Rize İlinde Üniversite Geliştirme Derneği Başkanı ve Rize İl Genel Meclis Başkanı Rahmi Metin tarafından yapılan açıklamada, Rize Onkoloji Hastanesinin yapılacağı yerin zemin özelliğinden dolayı, hastanenin Fore Kazık ve Ankraj (İksa Uygulama Sistemi) üzerine inşa edileceği söylendi.

Metin, Onkoloji Merkezinin 3 katı zemin altında olmak üzere toplam 9 kat ve 9 bin metrekare olacağını, tam donanmış haliyle toplam maliyetin ise 15 Milyon TL. ye mal olacağı belirtildi. Onkoloji Hastanesinin Fore Kazık ve Ankraj kısmından sonraki yaklaşık 5 Milyon TL.lik inşaat kısmının hayırsever Rizeli bir işadamı tarafından yapılacağını belirten Metin, hayırsever işadamımıza ve sözkonusu yardım için işadamımızla sayın Başbakanımızı buluşturup buna vesile olan AK PARTİ Rize İl Başkanımıza müteşekkir olduklarını söyledi.

17.20100329151045..jpg

Metin, onkoloji hastanesinin üzerinde inşa edileceği Fore Kazık ve Ankraj (İksa Uygulama Sistemi) için platform oluşturma çalışmalarına başlandığını, çalışmaların yerinde görmek ve takip etmek için Rize İlinde Üniversite Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu olarak hafta sonu inşaat alanında toplandıklarını bildirdi. 

İnşaat alanındaki çalışmalara, Rize İl Genel Meclis Başkanı ve Dernek Başkanı Rahmi Metin, Dernek Başkan Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı/Başhekim Prof. Dr. Arif Yılmaz ve Üniversite Derneğinin diğer Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

16.20100329150908..jpg