Orduspor, Ordulu'ya emanet

Orduspor, Ordulu'ya emanet
Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler, “Bana ihtiyaç duydular, ben de düşünmeden geldim. Ben futbolu Orduspor ile tanıdım. Bundan sonra oynayacağımız her maçtan puan almak zorundayız” dedi.

Orduspor, yeni teknik direktörü Cevat Güler ile ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Orduspor Durugöl Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başlarken çift kale maç ile son buldu.

Antrenmanın ardından Orduspor Teknik Direktörü olarak ilk değerlendirmelerini yapan Cevat Güler, “Orduspor ile bir gün yolumun kesişeceğini her zaman söylüyordum. Nasip bu güneymiş" dedi. Cevat Güler şöyle devam etti: “Uzunca yıllar Ordu’nun dışında görev yaptık Bugün de bize bir görev verildi. Bana ihtiyaç duyuldu ben de hiç düşünmeden geldim. Şartlarımız ortada biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız, en güzelini yapmaya çalışacağız. Ne kadar yapacağız, ne kadar işe yarayacak bunu zaman içinde göreceğiz. Umarım hem ilimiz adına, hem takımımız adına güzel olur. Güzel şeyler konuşuruz. Şurada bir ayın üzerinde bir zamanlık dönemin üzerinde yapacağımız her şey bizim yeni senede yapacağımız planlamayı gösterecek. Bunu da göreceğiz. Benim futbol oyunu ile tanışmamı sağlayan Orduspor’dur. Ben futbol oyununun bir maç olduğunu Orduspor ile öğrendim. Ordu’ya geldiğimizde lise ve ortaokulda böyle tanıştık. Bize bu işleri sevdiren Orduspor’dur. Bir gün yolum kesişecekti. Bunu bir çok kez söyledim. Bu güne kısmetmiş. Umarım benim için ve öncelikle camia için iyi olur.”

Hafta sonu kendi evinde Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Orduspor, bu maçtan mutlak galibiyet hedeflerken yeni teknik direktör Güler, “Kasımpaşa’nın daha önceki maçlarını izledim. Sonuçta iki hafta üst üste mağlup olan bir Kasımpaşa var. Biz de 5 haftadır puan kazanamıyoruz. Böyle düşündüğümüzde biz kendi sahamızda bu maçtan mutlak olarak üç puan almak için sahaya çıkacağız. Çünkü bundan sonraki oynayacağımız her maçta biz puan almak zorundayız. Puan aldığımız sürece istediğimiz yerde olacağız. Bunun bir yada 3 puan olduğunu maç içerisindeki gelişmeler gösterecek” ifadelerini kullandı.

ÇİÇEK: “HERŞEY GÜZEL OLACAK”

Basın toplantısı öncesinde Cevat Güler’e yönetim kurulu adına çiçek takdim eden Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, “Hocamızı bütün Türkiye tanıyor. Ordulu olması bizi ayrıca heyecanlandırdı. Böyle önemli bir anda Orduspor’un başına gelmesi takımımız ile ilgili şuanda görev almasından dolayı sevinçliyiz. Kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah her şey güzel olacak” şeklinde konuştu.