Orduspor'da Yeni teknik Direktör: Sebahattin Akbayrak

Orduspor'da Yeni teknik Direktör: Sebahattin Akbayrak
PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, istifa eden teknik direktör Erkan Sözeri'nin yerine yardımcı antrenör Sebahattin Akbayrak göreve getirildi.

Orduspor Kulübü’nün resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen’in “Teknik Direktör olarak Sebahattin Akbayrak, ekibinde Cüneyt Tiryaki, Mustafa Döngez ve Burak Akalp yer alacaktır” ifadesine yer verilerek, Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin istifa nedeni ise peşinatının 1 hafta gecikmesi olarak kaydedildi. Paylaşımda ayrıca Kulüp Başkanı Türkmen’in Sözeri’ye teşekkür ifadesi de yer alırken, “Kendisine teşekkür eder, başarılar dilerim.” denildi.

Twitter hesabından yapılan paylaşımlar şöyle: Orduspor teknik sorumlusu olarak, uzun yıllar kulübümüze hizmet etmiş olan Sebahattin Akbayrak ve Muhammet Dilaver göreve getirilmişlerdir. Sebahattin Akbayrak ve Muhammet Dilaver'in yardımcılıklarını ise antrenörler Cüneyt Tiryaki, Mustafa Döngez ve Burak Akalp yapacaklardır. Teknik sorumlularımıza ve antrenörlerimize yeni görevlerinde başarılar diliyor, yeni görev dağılımının camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Başkan Nedim Türkmen : Erkan Sözeri,peşinatının 1 hafta gecikmesi nedeniyle istifa etmiştir. Kendisine teşekkür eder, başarılar dilerim.

2.20141016004015.jpg