Ortadoğu'yu Fetheden Rizeli Kızılhan Memleketinde Konferans Verecek

Ortadoğu'yu Fetheden Rizeli Kızılhan Memleketinde Konferans Verecek
Fortune Türkiye’nin hazırladığı gelecek vaat eden 20 yönetici listesinde yer alan AE Arma-Elektropanç’ın Ortadoğu ve Kuzey Afrika'dan sorumlu Yönetim Kur. Üyesi Burak Kızılhan,Genç Ufuk Fikir Kulubü’nün daveti üzerine memleketi Rize’de konferans verecek.

Ortadoğu ve Kuzey Afrika'da önemli projelere imza atan, Ortadoğu’nun en prestijli yayın kuruluşlarından Construction Week’in belirlediği bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesinde Türkiye’yi temsil eden iki Türk’ten birisi olan Rizeli genç işadamı Burak Kızılhan, 11 yıldır Dubai'de yaşıyor ve ayda bir Türkiye’ye geliyor. Kızılhan, RTEÜ Genç Ufuk Fikir Kulubü tarafından 4 Mayıs’ta düzenlenecek olan "Aile Şirketleri kavramının Türkiye ve Dünya ekonomisi üzerindeki rolü" konulu konferansa katılmak üzere memleketi Rize’ye gelecek.   

Tüm dünyada yaygın olan aile şirketlerinin Türkiye ve dünya üzerindeki rolünü anlatmak üzere uluslararası arenada teknik müteahhitlik alanında büyük projelere imza atan AE Arma-Elektropanç Şirketi yönetim kurulu üyesi Burak Kızılhan, RTEÜ Genç Ufuk Fikir Kulübü Öğrenci Topluluğu aracılığıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ne geliyor. Ortadoğu’nun en prestijli yayın kuruluşlarından Construction Week’in belirlediği bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesinde Türkiye’yi temsil eden iki Türk’ten birisi olan Kızılhan, engin deneyimleriyle Türkiye'de ve dünyada aile şirketleri kavramının ekonomik rolünü konuşacak. 2012 ve 2013 yıllarında Power 100 listesinin en genç ismi olarak belirlenen Kızılhan "Aile Şirketleri kavramının Türkiye ve Dünya ekonomisi üzerindeki rolü" konferansını, 4 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00'da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirecek.

Konferans, üniversite öğrencilerinin yanı sıra tüm halka açık olarak yapılacak.

burak-kizilhan-rizeye-gelecek.jpg