Osman Aşkın Bak, Fındıklılı Annelerle Bir Arada

Osman Aşkın Bak, Fındıklılı Annelerle Bir Arada
Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, Fındıklı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Anneler Günü programında Fındıklılı annelerle bir araya geldi.

Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Ak Parti Fındıklı İlçe Başkanı Ali Süleyman Toraman ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda Fındıklı’daki anneler çocuklarıyla birlikte eğlenme fırsatı buldu.

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, programda yapmış olduğu konuşmada, “Peygamber Efendimiz’in ifade ettiği gibi cennet anaların ayakları altındadır. Bizleri büyüten yetiştiren, o eli öpülesi annelerimizi sevgiyle anıyoruz. Anne evin direğidir. Annelerin mutlu olduğu her ev bir mutluluk yuvasıdır. Onlar sıcaklığın ve şevkatin kendisindir. Her gün anneler günü olmalı, her gün annemizin rızasını almalıyız. Bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Burada çok güzel coşkulu bir tabloyla karşılaştık. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

osman-askin-bak,-findiklili-annelerle-bir-arada1.jpg

Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban konuşmasında Anneler Günü’nü kutlayarak, belediyecilik anlamında sosyal faaliyetlere ağırlık verdiklerini, Anneler Günü’nde bir arada olmaktan oldukça mutlu olduğunu ifade etti.

Programın sonunda Bak ve Toraman, günün anısına annelere karanfil dağıttı.

osman-askin-bak,-findiklili-annelerle-bir-arada2.jpgosman-askin-bak,-findiklili-annelerle-bir-arada3.jpgosman-askin-bak,-findiklili-annelerle-bir-arada4.jpg