Ovit Tüneli'nin İkizdere-İspir Yönündeki Tüpü Ulaşıma Kapatıldı

Ovit Tüneli'nin İkizdere-İspir Yönündeki Tüpü Ulaşıma Kapatıldı
Ovit Tüneli'nde yapılacak olan altyapı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle; İkizdere-İspir yönündeki tüp bugün itibari ile ulaşıma kapatıldı.

Türkiye'nin yapımı tamamlanan en uzun tüneli olan Rize ve Erzurum arasındaki karayol üzerinde Ovit Dağı'nda bulunan Ovit Tüneli’nde yapılacak olan altyapı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle; İkizdere-İspir yönündeki tüpün bugün itibari ile ulaşıma kapatıldığı bildirildi.

Rize Valiliği’nden yapılan açıklamada, çalışmaların devamı müddetince ulaşımın diğer istikametten iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanacağı belirtilerek, “Güzergâhı kullanacak sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

fatih-erbakan-kongre-1-005.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum