Ozan Papaker Ofspor'da

Ozan Papaker Ofspor'da
Ç.Rizesporlu genç futbolcu Ozan Papaker, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ofspor ile yeniden anlaştı.

Ç.Rizespor'un 1996 doğumlu 17 yaşındaki genç forveti Ozan Papaker, geçen sezon ikinci devreden sonra top koşturduğu Ofspor ile yeniden anlaştı. Sezon sonuna kadar Bordo-Mavili ekipte kiralık olarak top koşturacak olan Ozan, cumartesi günü takımla birlikte kampa girecek.

Geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Engin Korukır döneminde profesyonel sözleşmeye imza atan ve hemen ardından Ofspor'a kiralık gönderilen genç Ozan Papaker, Denizli Büyükşehir Belediyespor ile İskenderun Demir Çelikspor maçlarında attığı birer golle takımına 6 puan kazandırarak ligde kalmasında büyük bir payın sahibi olmuştu.

Süper Lig'e yükselen Ç.Rizespor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın "Gelecek vaat eden başarılı bir futbolcu" diyerek kadrosuna dahil ettiği genç yetenek Ozan Papaker, 5 kez kadro şansı bulduğu ligde toplam 16 dakika resmi süre oyunda kalarak Süper Lig deneyimi de yaşamış oldu.

Transferi ile ilgili duygularını paylaşan Genç Ozan, "Sevildiğim bir camiaya yeniden dahil olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu sezon Rıza Çalımbay gibi değerli bir hoca ile çalışarak kendimi daha çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Ofspor'a bu sezon daha fazla katkı sağlayacağıma inanıyorum. Başta tüm hocalarım olmak üzere, destek veren herkese çok teşekkür ederim" dedi.

İlk devreyi 22 puanla 10'uncu sırada tamamlayan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Ofspor, 26 Ocak Pazar günü başlayacak olan ikinci devrede ilk maçını Ankara deplasmanında Bugsaşspor ile oynayacak.

Haber: Turgay Ayhan