Özel İdare Müdürü Belediyeye Aday Adayı Oldu

Özel İdare Müdürü Belediyeye Aday Adayı Oldu
Rize'nin Ardeşen Özel İdare Müdürü Dursun Yaşaroğlu, Ardeşen Belediye Başkanlığı İçin Aday Oldu.

Ardeşen’in Ağabey’i Başkanlığa Aday!..

30 yıldır Rize ve Bölgesinde Özel İdare Bünyesinde Aktif Görevler Alan Ardeşen Özel İdare Müdürü Dursun Yaşaroğlu, Görevinden İstifa Ederek Adalet ve Kalkınma Partisinden Ardeşen Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin AK Parti Rize İl Başkanlığına Resmi Başvuruda Bulundu.

Yaşaroğlu, Başvuru Dosyasını Adalet ve Kalkınma Partisi Rize İl Başkan Yardımcısı Av. Harun Mertoğlu’na Vererek Resmen Belediye Başkan Aday Adayı Oldu.

dursun-yasaroglu-harin-mertoglu.20131031230144.jpg

Dursun Yaşaroğlu, Rize ve Ardeşen Medyasıyla Bir Araya Gelerek Adaylık Süreci İle ilgili Konuştu.

Neden Aday Olduğunu Düzenlediği Basın Toplantısıyla Açıkladı!

Ardeşen Bahar Lokantasında, Rize’nin ve Ardeşen’in Ardeşen Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Yaşaroğlu, Ardeşen’de Düzenlediği Basın Toplantısıyla Rize ve Ardeşen Medyasına Adaylığı İle İlgili Detayları Anlattı.

Basın Mensupları Aracılığı İle Kamuoyuna seslenen Yaşaroğlu Açıklamasında Şunları Kaydetti;

dursun-yasaroglu,-ardesen-belediye-baskanligi-icin-aday-oldu-1.jpg

Çok Değerli Hemşerilerim. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

Cenab-ı Hak bize bir fırsat ve imkân verdi. Halka hizmet etme imkânı. Biz o imkânın hakkını vermek için yoğun bir gayret gösterdik. Özel İdare Müdürü olarak attığımız her bir adımda Ardeşen halkının gönlüne ve yüreğinde yer bulduğumuzu düşünüyorum.

Herkesin hayatında önemli günler vardır. Bugün 30 yıllık kamu ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilikte edinmiş olduğum deneyim ve tecrübelerimle Ardeşen’imize hizmet etmek için yeni bir yola adım atmış bulunmaktayım.       

Bildiğiniz üzere son 10 yıl ülkemizde yaşanan değişimler paralelinde yerel yönetimlerde ciddi yansımaları da beraberinde getirmiştir.

Yerel yönetimler deyince; belediyeler, özel idare ve köyler akla gelmektedir.  

dursun-yasaroglu-ardesen-belediye-aday-adayi.jpg

Özel idare müdürlüğüm süresince gerek köylerde gerek bağlısı bulunduğu mahallelerde bilinenlerin dışında devlet-vatandaş iş birliği içerisinde yapılan uygulama ve yatırımlar ilçemizde farkındalık oluşturmuştur. Kamu harcamalarında daha rantabl, sonuca götüren, halk tarafından sahiplenilen,  tarafların mutluluğunu arttıran projeler önceliğimiz olmuştur.

Bunların yanında insanların derdi ile dertlenen, sıkıntılarına ortak olan, sevinçlerini paylaşan, "Küçük olsun benim olsun değil; büyük olsun hepimizin olsun" İlkesinden hareketle,  toplumu bütünleştiren, ayrılıkları öne çıkarmadan, bir arada yaşama kültürünü geliştiren, insanların fikirlerini önemseyen, unutulmaya yüz tutmuş istişare makamının tekrardan hayata geçirilmesini önemseyen bir anlayışı, kendimize rehber edinerek yola çıktık ve belediyecilikte ilklerin yaşanacağı bir dönemi halkımıza sunmayı taahhüt ediyorum.

Bu anlamda geçmiş dönem Belediye başkanlarımıza ve mevcut Belediye Başkanımız Mümtaz Sinan Bey’e ilçemize yaptıkları ve kazandırdıkları için şahsım adına teşekkür ediyorum.

30 Mart 2014 yılında yapılacak olan Yerel Yönetim seçimlerinin İlçemize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diler, Bunun bir bayrak yarışı olduğunu düşünüp AK Parti’den Ardeşen Belediye Başkan Aday Adayı olmaya karar verdiğimi ifade etmek isterim.

Bu kararı vermemde beni cesaretlendiren başta;  Ardeşen Halkına, Sivil Toplum Kuruluşlarının Değerli Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, eski ve yeni köy ve mahalle muhtar ve azalarına, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görev yapan mesai arkadaşlarıma, aileme, özellikle eşime, çalıştığım süre içerisinde bana imkan ve fırsat tanıyan AK Parti ailesine çok teşekkür ediyorum.

dursun-yasaroglu,-ardesen-belediye-baskanligi-icin-aday-oldu.jpg

Haber: Ömer Faruk Zenginal