Özel İlgi, Anneler Gününü Erkenden Kutladı

Özel İlgi, Anneler Gününü Erkenden Kutladı
Özel İlgi Okulları, yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla okulda eğitim gören öğrencilerinin velilerine yemek ve eğlence programı düzenledi. 

Rize Özel İlgi Okulları'nda görev alan bayan öğretmenler ile Okul Aile Birliği tarafından her sene olduğu gibi bu yıl da “Bayanlara Özel İlgi” gecesi düzenlendi.

Okul Aile Birliği Başkanı Sibel Kutluk, düzenlenen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada,  yaklaşan Anneler Günü nedeniyle, okulda eğitim gören öğrencilerin özellikle anneleriyle bir araya gelerek, bu özel günde onlarla birlikte olmayı amaçladıklarını belirterek, kadınlara verilen önem ve değerin öne çıkarılmasının gerektiğini ifade etti.

Salondaki anneler başta olmak üzere tüm annelerin, yaklaşan Anneler Günü kutlayan Kutluk, "Annelerimiz bizleri yetiştiren, sağlıklı nesillerin yetişmesinde en büyük emeğe sahip olanlardır. Başarılı öğrencilerin başarılarında ebeveyn – okul işbirliğinin ortak bir eseridir. Bu sebeple okulumuz öğrencilerimizle velilerimizle öğretmenlerimizle kocaman Özel İlgi ailesiyiz." dedi.

Okul yöneticileri, öğretmen ve velilerin yoğun katılım gösterdiği programda konuklar, duygu dolu ve keyifli saatler yaşadı.

ozel-ilgi,-anneler-gununu-erkenden-kutladi-(2).jpgozel-ilgi,-anneler-gununu-erkenden-kutladi-(1).jpgozel-ilgi,-anneler-gununu-erkenden-kutladi-(3).jpgozel-ilgi,-anneler-gununu-erkenden-kutladi-(5).jpgozel-ilgi,-anneler-gununu-erkenden-kutladi-(4).jpg