Pazarspor Seri Peşinde

Pazarspor Seri Peşinde
Pazarspor, pazar günü Darıca’da oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Üsküdar Anadoluspor’u 2-0 gibi net bir skorla deviren Pazarspor, bu hafta sonu İstanbul’daki ikinci dış saha maçında Darıca Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta Vefa Karagümrük stadında takımlarını yalnız bırakmayan ve tribünleri tıklım tıklım dolduran futbol severlerin Darıca’da oynanacak olan müsabakayada yine aynı şekilde ilgi ve destek göstermeleri bekleniliyor.

Yükselme Grubunda oynadığı iki maçıda kazanan temsilcimiz mavi beyazlı ekip, seriyi bozmadan Rize'ye üç puanla dönmek istiyor.

Pazarspor’un basın sözcüsü Hasan Balta, Üsküdar maçında takımlarını yalnız bırakmayan tüm taraftarlara teşekkür ederek Pazar günü Darıca’da oynanacak maçında yine aynı şekilde coşkulu geçmesini temenni ettiğini söyledi.

Darıca Gençlerbirliği maçınada atfen açıklama yapan Balta, Darıca’da oynanacak maçtanda galibiyetle ayrılarak Pazar’a dönmek istediklerini belirterek şunları söyledi; “Öncelikle Üsküdar Anadoluspor maçında bizi yalnız bırakmayan hemşerilerimize ve Pazarspor’a gönül veren, destek gösteren tüm futbol severlere buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Yine aynı şekilde bu hafta sonu, yani Pazar günü Darıca’da zor geçecek bir müsabakaya çıkacağız. Gerek teknik kadro gerekse futbolcularımızın morali ve rahatı oldukça iyi. Hazırlıklarımız tam sürat devam ediyor.

3.20100203184329..jpg

İstanbul’dan 6 puanla dönmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu maçla beraber 2 haftadır sahamızdan uzağız. Fakat gurbetteki taraftarlarımızın desteğiyle şuana kadar evimizi aramadık. Darıca maçında da yine aynı şekilde aramayacağımıza ve taraftarlarımızın yoğun sevgisine yine alacağımız üç puanla cevap vereceğimize inanıyorum. Şuan sakat veya cezalı hiç bir futbolcumuz yok.

Pazar günü Darıca’da saat 13:30′da başlayacak maça, tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.” dedi.

Kaynak:H.Tahsin Menteşoğlu