Pazarspor’da 2. İmza İç Transferde

Pazarspor’da 2. İmza İç Transferde
Spor Toto 3. Lig temsilcilerinden Pazarspor, Mert Ege Özeren ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Pazarspor, stoper mevkii oyuncusu Mert Ege Özeren ile yeniden sözleşme imzaladı.

Mavi Beyazlı ekibin Başkanı Hüseyin Yangın ile yaptığı görüşmenin ardından her konuda anlaşan Özeren, kendisini 1 yıl daha Pazarporlu yapan sözleşmeye imza atarak, “Bir sezon daha Pazarspordayım” dedi. 

Trabzonspor alt yapısından yetişen 25 yaşındaki futbolcu, daha önce de Trabzonspor A.Ş, 1461 Trabzon, Gölcükspor, Sancaktepe Belediye ve Denizli Büyükşehir BLD takımlarının formasını terletmişti.

Düzenlenen imza töreninin ardından genç oyuncu yaptığı açıklamada, “Geçen yıl yaşadığım sakatlıklar nedeni ile Pazarspor’a beklenilen katkıyı sağlayamadım. Bu nedenle de Pazarspor’a kendimi borçlu hissediyorum. Bu yıl geçireceğimiz iyi bir hazırlık devresi ile takımımızın üst sıralarda yer alması için çok çalışıp üzerime düşeni hakkıyla yerine getirmeye çalışacağım” dedi.

mert-ege-ozeren-pazarsporda-1-001.jpg

Başkan Hüseyin Yangın ise Mert’in geçen yıl yaşadığı olumsuzluklar nedeni ile kendisinden bekledikleri performansı alamadıklarını kaydederek, “Bu yıl kendisinden çok şeyler bekliyoruz. İç ve dış transferde çalışmalarımız aralıksız devam etmekte. Kısa bir süre içersin de takımın başına bir sportif direktör ve devamın dada teknik heyetimizi getirip transfer çalışmalarını iyice hızlandıracağız” dedi.

mert-ege-ozeren-pazarsporda-2-001.jpg